HerNews.gr
Διεθνή

Celine Dion: Εμφανίστηκε χαρούμενη & γεμάτη ενέργεια σε αγώνα χόκεϊ – (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Celine Dion δεν αφήνει τη διάγνωση του συνδρόμου δύσκαμπτου ατόμου να την εμποδίσει να επιδείξει τα ταλέντα της.

Η τραγουδίστρια έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στον αγώνα των Boston Bruins στο TD Garden με τους 13χρονους δίδυμους γιους της, Nelson και Eddy, το βράδυ της Πέμπτης και απαθανατίστηκε από τις κάμερες να λικνίζεται στο τραγούδι του Bon Jovi “Livin’ on a prayer”.

Το κλιπ, που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , έδειχνε την Celine Dion, 55 ετών, να στέκεται όρθια και να “παίζει κιθάρα” για το πλήθος.

Πριν από το παιχνίδι, η Dion και οι γιοι της μπήκαν στα αποδυτήρια των Bruins, όπου η νικήτρια Grammy διάβασε την αρχική ενδεκάδα των παικτών – και μάλιστα έκανε ένα αστείο επειδή κάποιοι ήταν χωρίς ρούχα.

Αντί απλά να διαβάσει τα ονόματα δυνατά, η Celine Dion τραγούδησε μερικά από τα παρατσούκλια τους και μάλιστα κορόιδεψε μερικά από αυτά.

«Τώρα, ΑΥΤΟ είναι ένα θρυλικό lineup που διαβάζεται», έγραψε η ομάδα δίπλα στο βίντεο.

Παρά την ακλόνητη υποστήριξη της Dion οι Ρέιντζερς της Νέας Υόρκης νίκησαν τελικά τους Μπρούινς με 5-2.

Σελίν Ντιόν στα αποδυτήρια του Μπρουίνς

Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τέσσερα χρόνια τον Νοέμβριο του 2023, όταν εμφανίστηκε στον αγώνα του Montreal Canadiens στο Λας Βέγκας με τα δίδυμα και τον πρωτότοκο γιο της , τον 23χρονο René-Charles Angélil.

Αν και η αδερφή του Dion, Claudette Dion, ισχυρίστηκε ότι η διάσημη τραγουδίστρια είχε «χάσει τον έλεγχο των μυών της», η Celine έκανε μια απροσδόκητη εμφάνιση στη σκηνή στα Grammy 2024 τον Φεβρουάριο κα

ι έφερε δάκρυα στα μάτια του κοινού.

Στα παρασκήνια, ο ερμηνευτής του “I’m Alive” τραγούδησε χαρούμενα μαζί με την υποψήφια για Grammy τραγουδοποιό Sonyaé κατά τη διάρκεια μιας αυτοσχέδιας παρουσίασης των εκπληκτικών φωνητικών τους.

Η Σελίν Ντιόν απευθυνόμενη στους παίκτες του Μπρούινς

Παρά τα προβλήματα υγείας που έχει βιώσει από τη διάγνωσή της το 2022, η Celine Dion είπε στους θαυμαστές της ότι είναι «αποφασισμένη» να εμφανιστεί ξανά.

«Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτήν την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο πιο φυσιολογική ζωή γίνεται», έγραψε στο Instagram τον Μάρτιο.

«Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα και όλους εσάς!» πρόσθεσε παράλληλα μια φωτογραφία με τους γιους της.

Grammy 2024: Η εμφάνιση «έκπληξη» της Celine Dion και η συγκίνηση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όσκαρ 2023: Ο συμβολισμός πίσω από την γαλάζια κορδέλα που φορούσαν οι αστέρες

HerNews ka

Άρμι Χάμερ: Ο «κανίβαλος» του Χόλιγουντ σπάει τη σιωπή του – Η σεξουαλική κακοποίηση και η απόπειρα αυτοκτονίας

Her News

Ντόναλντ Τραμπ: Η Στόρμι Ντάνιελς τον στέλνει σε δίκη – Για πρώτη φορά ποινική δίωξη σε πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Her News