HerNews.gr
Beauty

Cellophane nails: Τα nude χρώματα επανέρχονται στο προσκήνιο!

Cellophane nails

Το νέο nail trend που θα λατρέψεις αυτή την άνοιξη είναι οι pastel αποχρώσεις στα νύχια και ακούει στο όνομα cellophane nails.

cellophane nails

Ανεξάρτητα από το αν προτιμάς τις κοντές ή τις μακριές νυχούλες, αυτό το trend μπορεί να δώσει μια ανανεωμένη και ανοιξιάτικη αίσθηση στο μανικιούρ σου. Οι αποχρώσεις που ξεχωρίζουν είναι τα baby blue, το ροζ, το λιλά και το ανοιχτό κίτρινο. Μπορείς να επιλέξεις μία απόχρωση για όλα τα νύχια σου ή να τις συνδυάσεις για ένα πιο playful αποτέλεσμα. Αυτό το trend είναι εύκολο να ενσωματωθεί στο καθημερινό σου στιλ και μπορείς να το προσαρμόσεις σε όλες τις εμφανίσεις σου, από τις casual μέχρι τις πιο επίσημες.

Cellophane nails: Τα nude χρώματα επανέρχονται στο προσκήνιο!

Η τάση αυτή φαίνεται να είναι ένας κομψός και διακριτικός τρόπος για να ανανεώσεις το look των νυχιών σου αυτή την άνοιξη. Το ιριδίζον εφέ των cellophane nails συνδυάζει την υφή του σελοφάν με το ημιδιάφανο φινίρισμα, δίνοντας ένα πολύπλοκο αλλά όχι υπερβολικό αποτέλεσμα. Επίσης, η επιλογή των nude και pastel αποχρώσεων βοηθάει στη διατήρηση της ισορροπίας και στη δημιουργία ενός κομψού και ελαφρύτερου look.

cellophane nails

Νεότερα Άρθρα

Naomi Campbell: Το iconic χτένισμα της στη φωτογράφιση του οίκου Alexander McQueen

HerNewskl

Συστατικά περιποίησης που επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη

Her News

Oval-lining: Το Tiktok trend που λατρεύει η Kylie Jenner

HerNewskl