HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου ζήτησαν από τον ΣΚΑΪ να μην βγάζω το σκυλί μου στην τηλεόραση»

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 17/1 στο πλατό της εκπομπής «Happy Day», όπου έκανε μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στο πλαίσιο της κουβέντας της με την παρουσιάστρια της εκπομπής, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε και για την κόρη της και τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ο ΣΚΑΪ της ζήτησε να μη φέρνει το σκυλάκι της στην εκπομπή.

«Έχω μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Κάποτε είχα και εγώ την σκυλίτσα μου μαζί μου στα πλατό. Μου είχαν ζητήσει από τον ΣΚΑΪ να μην βγάζω την Μπαλού στην τηλεόραση. Δεν είχε συμβεί κάτι αλλά νομίζω χαλούσε την αισθητική. Είχα στεναχωρηθεί πολύ», αποκάλυψε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ούτε μοιάζω με την Ελένη Μενεγάκη, με βάραινε η ταμπέλα αυτή. Δεν απαντούσα τόσο καιρό όχι γιατί με κολάκευε η σύγκριση – όπως πολλές φορές έχω διαβάσει – όχι επειδή με εξυπηρετούσε και με συνέφερε. Το άφηνα γιατί δεν ήθελα να ασχοληθώ και να αναφερθώ να το ανατροφοδοτήσω. Όταν αφήνεις πράγματα να μη συζητιούνται, τα αφήνεις και ξεχνιούνται. Προφανώς με άγγιζε και με στεναχωρούσε» δήλωσε σε άλλο σημείο για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

«Με στεναχώρησε ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκα. Σαν διαφήμιση αρώματος. Το πρώτο trailer, το οποίο για μένα ήταν μια εξαιρετική παραγωγή με ωραίους συνεργάτες, αλλά έχτισαν μια εικόνα για μένα στο οποίο σε καμία περίπτωση εγώ δεν έφερα αντίλογο αλλά ούτε και είπα την άποψή μου. Σαν στρατιώτης, όπως λειτουργώ στη ζωή μου γενικά, επέλεξα να το βγάλουμε.

Βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και αναρωτιόμουν γιατί ενοχλούνται άνθρωποι βλέποντάς το. Μετέπειτα κατάλαβα ότι ήταν σαν διάθεση μια σύνδεσης του εαυτού μου με μεγαλεπήβολο τρόπο και φαντεζί της εικόνας της Ιωάννας, που απέχει παρασάγκας από το πως είμαι στην καθημερινότητά μου. Είναι κάτι που δεν επέλεξα εγώ. Δεν είχα την διάθεση ποτέ να παρουσιαστώ σαν Ελένη Μενεγάκη», τόνισε κλείνοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το Ναυάγιο: Καθηλωτική πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά του MEGA

HerNews ka

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Δείτε τα νέα τρέιλερ της σειράς του MEGA

Her News b

Περικλής Κονδυλάτος για Survivor: «Είναι προδοσία, γαϊδουριά»

Her News