HerNews.gr
Μόδα

Τα γυαλιά είναι το πιο hot αξεσουάρ μόδας φέτος

Συνταγογραφούμενα ή ψεύτικα, τα γυαλιά είναι το πιο καυτό αξεσουάρ αυτή τη σεζόν.

Η δημιουργός περιεχομένου της Νέας Υόρκης, Caroline Vazzana, είπε στην The Post ότι το αξεσουάρ που κάποτε προοριζόταν για «nerdy» κοπέλες έχει υιοθετηθεί ευρέως σε μια «επανάσταση» στα γυαλιά.

«Βελτιώνουν ένα ντύσιμο», είπε η Vazzana, η οποία έχει συγκεντρώσει περίπου 30 μοντέρνα ζευγάρια. «Νιώθω σαν να πηγαίνεις αμέσως ένα ρούχο από το 8 στο 10 προσθέτοντας ένα όμορφο ζευγάρι καρέ».

Τα γυαλιά Bayonetta -που φορούσε κυρίως η Gisele Bündchen στο “The Devil Wears Prada” –  έγιναν ξαφνικά τάση στο TikTok, καθώς οι δημιουργοί επιδεικνύουν τις vintage προδιαγραφές τους και δοκιμάζουν τα γυαλιά με ένα viral φίλτρο.

@dianaaaavelthey gabbriette-ify any outfit

♬ original sound – &lt3

Οπτικά καρέ έχουν δει τις Doja Cat , Bella Hadid , Reneé Rapp και, κυρίως, Billie Eilish στις Χρυσές Σφαίρες, αλλά έχουν επίσης εμφανιστεί στην πασαρέλα.

Εμφανίστηκαν σε περίοπτη θέση στις δύο τελευταίες συλλογές από τη Miu Miu – μια μάρκα που φαίνεται να έχει ήδη μια δέσμευση στην ατελείωτη εμμονή του Gen Z με το στυλ της δεκαετίας του ’90.

Υπάρχει μια σημαντική αύξηση στη ζήτηση για φακούς με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις – ροζ, μπλε, κίτρινους και διαφανείς φακούς που φοριούνται συνήθως σε εσωτερικούς χώρους ή τη νύχτα – αλλά είναι μόνο η αρχή αυτής της εξέλιξης.

Καθώς η ζήτηση για γυαλιά αυξάνεται, οι κομψοί σκελετοί σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρωματισμούς γίνονται όλο και πιο συνηθισμένοι μετά από χρόνια επιλογής από βαρετές προδιαγραφές. 

Αν και μπορεί να μην είναι απαραίτητο να έχετε τόσα ζευγάρια σκελετών όπως παπούτσια  η ολοκλήρωση μιας εμφάνισης με ένα ζευγάρι γυαλιά μπορεί να επιτρέψει την προσωπική αίσθηση να λάμψει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο φόρεμα της φετινής σεζόν

HerNewskl

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Καμίλα & Κέιτ Μίντλεντον θα φορούν μοντέρνα φορέματα- Πως θα είναι ντυμένος ο πρίγκιπας Χάρι

HerNews ka

Νίκη Κάρτσωνα: Από τη θέση που είμαι τώρα, μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω την αγάπη μου για τη μόδα

Her News