HerNews.gr
Διεθνή

Ariana Grande: Απαντά στους haters με το νέο της single!

Το 2023 ήταν μια πολυτάραχη χρονιά για την Ariana Grande, καθώς έζησε τόσο  το διαζύγιο όσο και ένα νέο φλερτ, καθιστώντας την προσωπική της ζωή θέμα συζήτησης στα social media.

Ariana Grande

Ο Dalton Gomez έφυγε από τη ζωή της , και ο Ethan Slater εμφανίστηκε στο προσκήνιο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον λόγω της εμφάνισής του και της ήδη υπάρχουσας σχέσης του.

Ariana Grande: Απαντά στους haters με το νέο της single!

Όσα έγιναν με τον  Ethan Slater έγινε αντικείμενο σημαντικής συζήτησης στα social media. Παρόλα αυτά, ο κόσμος φαινόταν να αντιδρά έντονα, και σε μεγάλο βαθμό, αρνητικά.

Παρά το γεγονός ότι το hate που δέχτηκε ήταν άδικο, φαίνεται ότι επηρεάστηκε. Πώς;  Λόγω του ότι έμπλεξε με την Ariana Grande, ενώ ήταν παντρεμένος και είχε μόλις αποκτήσει παιδί.

Επίσης, αν και η ίδια η σύζυγος του Ethan Slater έκανε δηλώσεις αμυντικές για το ζευγάρι, το ζευγάρι φάνηκε να αφήνει πίσω του τα αρνητικά σχόλια. 

Μάλιστα, προχώρησε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, καθώς συγκατοίκησαν πριν καν ολοκληρωθεί ο διαζύγιο του Ethan.

Σε άλλα νέα, η Ariana Grande κυκλοφόρησε το πρώτο της single από το νέο άλμπουμ της.

Το τραγούδι “Yes, and?” της pop τραγουδίστριας είναι πλέον διαθέσιμο, συνοδευόμενο από ένα επίσημο βίντεο κλιπ. Σε αυτή τη νέα κυκλοφορία, η Ariana Grande επιστρέφει μετά από το άλμπουμ της “Positions” που κυκλοφόρησε το 2020.

Αυτή η επιστροφή σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για την καλλιτέχνιδα. Θα έλεγε κανείς πως περνάει μια μεταβατική φάση. Για αυτόν τον λόγο και δίνει έμφαση στο ότι δεν την ενδιαφέρουν οι κριτικές του κοινού και κυρίως των haters.

Στο “Yes, and?”, η Ariana Grande επιλέγει ήχους που φέρνουν στο νου παλαιότερα τραγούδια της όπως τα “Be Alright” και “Blazed”. Επιπλέον, πολλοί έχουν σημειώσει ομοιότητες με το “Vogue” της Madonna.

Η pop star λοιπόν, ούσα 30 χρονών, δείχνει να έχει μια πιο δυναμική στάση απέναντι στον κόσμο και τις προσδοκίες του. Το είχε δείξει με το πώς χειρίστηκε τη νέα της σχέση με τον Ethan Slater, παρόλο δέχονταν πυρά…

Τώρα το κάνει με τους στίχους της στο ‘Yes, and?’. Τη μία στιγμή λέει ‘No, I’m so done with caring’ και ‘No, I won’t hide’.  Από την άλλη πλευρά, λεεί ‘Don’t comment on my body, do not reply’, βάζοντας τους haters στη θέση τους.

Η Ariana Grande απαντά σε όσους σχολιάζουν το σώμα της: «Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μίλα Κούνις & Άστον Κάτσερ συγκεντρώνουν χρήματα για την Ουκρανία

Her News b

Σεισμοί στην Τουρκία: Στους 4.800 οι νεκροί – Μάχη με τον χρόνο για τη διάσωση των εγκλωβισμένων

Her News

Sarah Jessica Parker: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της με τις δίδυμες κόρες της

HerNewskl