HerNews.gr
Μόδα

Ζιζέλ Μπούντχεν: Αποδεικνύει ότι τα τζιν θα είναι για ακόμη μια χρονιά «εδώ»

Η Ζιζέλ Μπούντχεν ανακοινώθηκε ως το πρόσωπο της ανοιξιάτικης καμπάνιας του Frame 2024 την Πέμπτη, με το σούπερ μόντελ να… αφήνει το μπλουζάκι της καθώς πόζαρε με λευκό σουτιέν και τζιν για τη μάρκα.

Ο θρύλος της πασαρέλας, ξάπλωσε σε ένα χαλί και απέναντι από ένα κρεβάτι στις χαλαρές φωτογραφίες, φορώντας ένα ελαφρύ, ψηλόμεσο τζιν Le Jane της Frame (288 δολαρίων) και ένα ελαστικό λευκό bralette σε πολλές από τις εικόνες.

Σε μια από τις φωτογραφίες – που τραβήχτηκαν από τον συνιδρυτή και δημιουργικό διευθυντή του Frame, Erik Torstensson – η Ζιζέλ σηκώνει το πόδι της στον αέρα και ποζάρει με το ένα χέρι πίσω από το κεφάλι της καθώς δείχνει τους τονισμένους κοιλιακούς της.

Ζιζέλ Μπούντχεν

Σε άλλες φωτογραφίες, φοράει ένα απλό λευκό φανελάκι, ενώ φοράει λευκό σορτς με μπλε φούτερ που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη με γραφικό «LA California» στις επόμενες φωτογραφίες.

Η Βραζιλιάνα καλλονή πηγαίνει για μια πιο business εμφάνιση σε άλλες πόζες, φορώντας ένα oversized navy σακάκι με παντελόνι και το ίδιο λευκό τανκ που φορούσε με το τζιν της.

Είχε τα μαλλιά της με λείο στυλ στην ασπρόμαυρη εικόνα, συνδυάζοντας το κοστούμι της με χοντρά παπούτσια πλατφόρμας.Ζιζέλ Μπούντχεν

Αυτή είναι η δεύτερη καμπάνια Frame στην οποία πρωταγωνιστεί η Ζιζέλ, με το μοντέλο να ποζάρει τόπλες για τις διαφημίσεις της μάρκας για το χειμώνα του 2023 το περασμένο φθινόπωρο.

Η σταρ της πασαρέλας πέρασε λίγο χρόνο με την οικογένειά της στη Βραζιλία κατά τη διάρκεια των διακοπών, μοιράζοντας μια γλυκιά φωτογραφία με τους γονείς και τις πέντε αδερφές της στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ζιζέλ Μπούντχεν

Ζιζέλ Μπούντχεν: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τις 5 αδερφές της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σίλια Κριθαριώτη: Η Ναόμι Κάμπελ άνοιξε το φαντασμαγορικό της show στο Παρίσι

HerNews ka

Met Gala 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Her News

Τα ανδρικά casual combos που θαυμάζουμε στο ανδρικό στυλ

HerNews ka