HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

J2US: Αυτοί οι celebrities συζητούν για το φαντασμαγορικό show του Νίκου Κοκλώνη

Το φαντασμαγορικό show του Νίκου Κοκλώνη “Just The 2 Of Us” φαίνεται πως «βάζει πλώρη» για να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του Alpha τον Μάρτιο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες.

Την Τρίτη 23/1 η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» αποκάλυψε αποκλειστικό ρεπορτάζ αναφορικά με τα ονόματα διασήμων που έχουν κάνει ραντεβού για τον νέο κύκλο του “Just The 2 Of Us”.

«Τα τελευταία νέα λένε ότι η πρεμιέρα δεν θα γίνει 24 Φλεβάρη. Υπάρχει μια φημολογία ότι ο Alpha, επειδή πιστεύει πάρα πολύ στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό show -και είναι πολύ λογικό άλλωστε- επιθυμεί να γίνει η πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου. Δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα αυτό που λέω, είναι μια φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες», αποκάλυψε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης αναφορικά με το εντυπωσιακό show του Νίκου Κοκλώνη.

Τα καινούργια ονόματα που αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης είναι: ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Γιώργος Αμούτζας, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η Γεωργία Σιακαβάρα.

«Καταπληκτική ιδέα η Μπάγια, φανταστική… να την δεις λίγο να τσαλακωθεί γιατί το έχει είναι ένα νέο, πανέμορφο κορίτσι», δήλωσε η Ελένη Τσολάκη με τον Νίκο Γεωργιάδη να απαντά: «Νομίζω ότι η Μπάγια πρέπει να είναι στο show συμφωνείτε και όλοι μαζί μου».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Fay’s Time», το J2US θα διαρκέσει περίπου τρεις μήνες, δηλαδή μέχρι τα τέλη Ιουνίου και το μόνο που μένει είναι να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας αλλά και τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στο άκρως συναρπαστικό show του Νίκου Κοκλώνη.

J2US: Πότε θα κάνει πρεμιέρα και πόσο θα διαρκέσει το τηλεοπτικό show του Νίκου Κοκλώνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάνος Καλλίδης: «Έχω κάνει μπότοξ – Το σεξ είναι απαραίτητο μετά το φαγητό»

Her News

Χάρης Βαρθακούρης: «Οι καυγάδες με την Αντελίνα “έφτιαξαν” την εκπομπή που παρουσιάζαμε»

HerNews ka

Ο Βασίλειος Κωστέτσος κατεβαίνει στην πολιτική – Θα είναι υποψήφιος βουλευτής!

Her News