HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Avatar: The Last Airbender» και θα σε συνεπάρει

Το Netflix αποκάλυψε το πλήρες τρέιλερ για τη ζωντανή ερμηνεία της αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon, «Avatar: The Last Airbender», το οποίο έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη σεζόν περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια και υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία για τους θαυμαστές του «Avatar: The Last Airbender».

Αυτό ακολουθεί την αρχική κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ της σειράς τον Νοέμβριο, δημιουργώντας προσδοκίες για την επερχόμενη προσαρμογή.

Η επανασχεδιασμένη ιστορία του Avatar του Netflix

Ο Γκόρντον Κορμιέρ αναλαμβάνει τον ρόλο του Άανγκ, του Άβαταρ που έχει επιφορτιστεί με τον έλεγχο των τεσσάρων στοιχείων -νερό, γη, φωτιά και αέρα- για να αποκαταστήσει την αρμονία σε έναν κόσμο που κινδυνεύει από το Έθνος της Φωτιάς. 

Το ταξίδι του Άανγκ ξετυλίγεται μαζί με τους νέους συμμάχους Σόκα και Κατάρα, αδέρφια από τη φυλή Southern Water. Μαζί, ξεκινούν μια επική και γεμάτη δράση αναζήτηση για να σώσουν τον κόσμο τους από την απειλή του Άρχοντα της Φωτιάς Οζάι. Ωστόσο, με τον διάδοχο του θρόνου Ζούκο να τους κυνηγά αμείλικτα, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν είναι τρομερές.

Το τελευταίο τρέιλερ είναι μια οπτική πανδαισία

Επιδεικνύοντας τις ικανότητες κάμψης και την έντονη σύγκρουση με το Έθνος της Φωτιάς, παρουσιάζει αναλαμπές βασικών χαρακτήρων όπως οι King Bumi, June και Jet, προσφέροντας στους θαυμαστές μια κλεφτή ματιά στην πλούσια εικόνα της προσαρμογής σε ζωντανή δράση.

Ενώ η προσμονή για το “Avatar: The Last Airbender” στο Netflix είναι απτή, είναι σημαντικό να σημειωθεί η απουσία των δημιουργών της αρχικής σειράς, Bryan Konietzko και Michael Dante DiMartino, από την προσαρμογή του Netflix λόγω δημιουργικών διαφορών. Αντίθετα, ίδρυσαν τα Avatar Studios στην Paramount, όπου εργάζονται σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο «The Last Airbender», υποσχόμενη ένα συναρπαστικό μέλλον για το αγαπημένο franchise.

Beef: Θα υπάρξει 2η σεζόν στο Netflix;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 καινούργιες ρομαντικές κομεντί για να μπεις στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Her News b

Lemon: Μια θεατρική παράσταση στην παραλία Τουρλίδας Μεσολογγίου

Her News b

Wednesday: Και επίσημα στο Netflix η 2η σεζόν μετά τον ντόρο με τα δικαιώματα

Her News