HerNews.gr
Μόδα

Σίλια Κριθαριώτη: Η Ναόμι Κάμπελ άνοιξε το φαντασμαγορικό της show στο Παρίσι

Το βράδυ της Τρίτης 23/1 η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε στο Παρίσι τη συλλογή της για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 με το super model Ναόμι Κάμπελ να ανοίγει το show, φορώντας εντυπωσιακή δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Ναόμι Κάμπελ συνεργάζεται με τη Σίλια Κριθαριώτη, καθώς στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί ακόμη δυο φορές.

Η συλλογή Celia Kritharioti Couture είχε θέμα το Deep Sea με δημιουργίες σε έντονα χρώματα και υφές, εμπνευσμένα από το βυθό της θάλασσας και το σκηνικό σε συνδυασμό με τις δημιουργίες ήταν μαγευτικό!

Η Candice Snawepoel μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και η Coco Rocha με το εντυπωσιακό perfomance της με κίτρινο φόρεμα που θύμιζε γοργόνα, κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Μάλιστα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρισκόταν και η Sara Sampaio η οποία απήλαυσε το show της Σίλιας Κριθαριώτη και δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο χώρος ήταν στολισμένος σε κάθε γωνιά με διάφορα στοιχεία του βυθού της θάλασσας και έμοιαζε βγαλμένος από την ταινία της Disney, δίνοντας την αίσθηση στους καλεσμένους ότι βρίσκονται μέσα στη θάλασσα.

Το παρών για να τιμήσουν τη Σίλια Κριθαριώτη, έδωσαν και πολλοί Έλληνες, φίλοι και συγγενείς της σχεδιάστριας, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός -ο οποίος τραγούδησε ζωντανά στο after party- ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος, η Μαρία Βερνίκος, η Αρετή Κολίτσα, η Καλομοίρα και πολλοί άλλοι.

 

Σίλια Κριθαριώτη: Το Haute Couture Show & τα φαντασμαγορικά catwalks

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το 47% των Ελληνίδων υποστηρίζει πως η βιομηχανία της μόδας προωθεί μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς

Her News

Heidi Klum: Σε χριστουγεννιάτικο mood με την κόρη της για τη νέα καμπάνια της Intimissimi

HerNews ka

Μόδα: Βάλε χρώμα στην ντουλάπα σου με αυτά τα απλά βήματα

Her News b