HerNews.gr
Μόδα

Μόδα: Βάλε χρώμα στην ντουλάπα σου με αυτά τα απλά βήματα

clothes

Αν θες να βάλεις χρώμα στην ζωή σου, ξεκίνα από τα ρούχα σου..

Το χρώμα όμως απαιτεί κάποιες βασικές γνώσεις για να μπορείς να το ταιριάξεις σωστά. Αν λοιπόν θέλεις να φορέσεις χρώμα, μπορείς να ακολουθήσεις αυτά τα βήματα: 

Βήμα 1ο: Χρώμα στα αξεσουάρ

Ένας τρόπος για να αντιληφθείτε εάν τα έντονα χρώματα ταιριάζουν στο ντύσιμο και στο στιλ σας είναι να ξεκινήσετε με μικρές επιφάνειες. Πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι τα αξεσουάρ. Παπούτσια, τσάντες, μαντήλια, κοσμήματα σε έντονα χρώματα πρόκειται να φέρουν έναν αέρα φρεσκάδας στο ανοιξιάτικο ντύσιμο και να λειτουργήσουν ως το pop of color που θα κάνει μία εμφάνιση πιο ενδιαφέρουσα. 

clothes

Βήμα 2ο: Τζιν και χρώμα

Το denim είναι δίχως αμφιβολία το ύφασμα που μας φέρνει αμέσως στο νου την εποχή της άνοιξης. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να προσθέσετε έντονα χρώματα στο ντύσιμό σας χωρίς να κάνετε κάποιο στιλιστικό ατόπημα, μπορείτε απλώς να επενδύσετε σε μπλούζες, τοπς, πουκάμισα σε έντονα χρώματα και να τα συνδυάσετε με τζιν φούστες και παντελόνια. 

Βήμα 3ο: Χρώμα στα co-ords

Τα co-ords είναι μία από τις πιο ασφαλείς επιλογές που μπορείτε να κάνετε αφού, το σύνολο είναι σχεδόν έτοιμο και απαιτεί ελάχιστο styling από εσάς. Επενδύστε σε ένα κοστούμι σε χρώματα όπως το πράσινο ή το κόκκινο και συνδυάστε το είτε με basic αποχρώσεις όπως το μπεζ, το λευκό και το μαύρο είτε με άλλα εξίσου έντονα χρώματα για color blocking αποτέλεσμα. 

Βήμα 4ο: Πανω-χρώμα-φόρι

Μία από τις αγορές που αξίζει να κάνετε φέτος την άνοιξη είναι τα πανωφόρια σε έντονα χρώματα. Σακάκια, καμπαρντίνες puffer και biker jacker σε ένα από τα color trends της σεζόν πρόκειται να κάνουν ακόμα και το πιο basic σύνολο, πιο ενδιαφέρον. 

clothes

Βήμα 5ο: Nude & Color = Love

Οι ουδέτερες, γήινες αποχρώσεις αποπνέουν μία ανεπιτήδευτη πολυτέλεια που κάθε γυναίκα επιθυμεί για την εμφάνιση της. Επίσης, χρωματικοί τόνοι όπως το μπεζ συνδυάζονται εύκολα με έντονα χρώματα. Χρώματα όπως το κόκκινο, το μωβ, το πράσινο, το φούξια.. εγγυώνται στιλιστική αρμονία. 

Νεότερα Άρθρα

Ποιος δεν αγαπάει τα sneakers;

Her News b

Balenciaga: Ο Kanye West άνοιξε την επίδειξη μέσα στις “λάσπες” – Video

Her News b

Εσώρουχα: Οι βασικές τάσεις του «νέου σέξι»

Her News