HerNews.gr
Διεθνή

Σάρον Όσμπορν: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατά

Η Σάρον Όσμπορν μίλησε πρόσφατα για τους αγώνες της με την κατάθλιψη και αποκάλυψε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αφού ανακάλυψε την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της Όζι. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της “Cut the Crap” στο Λονδίνο, η Σάρον μοιράστηκε ειλικρινά: «Πάντα είχε θαυμάστριες και το είχα συνηθίσει τόσο πολύ. Αλλά όταν ξέρει το όνομα του ατόμου, πού μένει και πού εργάζεται… Είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα».

Ο μακροχρόνιος γάμος του ζευγαριού αντιμετώπισε μια σημαντική δοκιμασία όταν η εξωσυζυγική σχέση του Όζι ήρθε στο φως. Η Σάρον, η οποία έχει τρία παιδιά με τον τραγουδιστή των Black Sabbath , εξέφρασε την πεποίθησή της ότι οι «μεγαλύτερες» ηλικίες των παιδιών της θα τα άφηναν σε θέση να «φροντίζουν τον εαυτό τους». 

Αυτό το συναίσθημα αντανακλά τα περίπλοκα συναισθήματα τα οποία αντιμετώπισε καθώς περιηγήθηκε στον απόηχο της απιστίας του συζύγου της.

Σε μια οδυνηρή ανάμνηση, η Σάρον Όσμπορν μοιράστηκε: «Πήρα υπερβολική δόση και κλειδώθηκα στην κρεβατοκάμαρα. Η καμαριέρα προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο για να καθαρίσει και με είδε». Αυτή η οδυνηρή εμπειρία αναδεικνύει το βάθος του πόνου της και τα απελπισμένα μέτρα που ένιωθε υποχρεωμένη να λάβει εκείνη την εποχή.

Παρά την αναταραχή, το ζευγάρι βρήκε τελικά έναν τρόπο να συμφιλιωθεί. Ο Όζι Όσμπορν ζήτησε βοήθεια για τους αγώνες του με τον εθισμό στο σεξ και το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του την Ημέρα της Μητέρας το 2017.

Ωστόσο, η μάχη της Σάρον με την κατάθλιψη συνέχισε να τη στοιχειώνει, οδηγώντας την σε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας.

Η προθυμία της Σάρον Όσμπορν να μοιραστεί τέτοιες βαθιά προσωπικές εμπειρίες χρησιμεύει ως υπενθύμιση της σημασίας της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα άτομα πίσω από τη δημόσια έκθεση.

Το ταξίδι της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές υπογραμμίζει την ανθεκτικότητα και τη δύναμη που απαιτείται για να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει τέτοιες βαθιές συναισθηματικές δυσκολίες. Η ειλικρίνεια της Σάρον Όσμπορν  σχετικά με τους αγώνες της με την κατάθλιψη και τις απόπειρες αυτοκτονίας είναι μια ισχυρή απόδειξη του θάρρους και της αποφασιστικότητάς της να συνεχίσει να προχωρά παρά τα εμπόδια που έχει αντιμετωπίσει.

Σάρον Όσμπορν: «Το έχω παρακάνει με τις πλαστικές. Ο χρόνος είναι εναντίον μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Harry Styles: Ήπιε αλκοόλ μέσα από τη σόλα ενός παπουτσιού μπροστά σε χιλιάδες κόσμο

HerNews ka

Madonna: Ανακοίνωσε την περιοδεία “Celebration” για την επέτειο των 40 χρόνων της μουσικής της καριέρας!

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Θα παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ

HerNews ka