HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Σοφία Βεργκάρα: «Το γιγάντιο στήθος και το σώμα μου, μου άνοιξαν πόρτες»

Η Σοφία Βεργκάρα έχει πιστώσει την εμφάνισή της ότι άνοιξε τις πόρτες στην παγκόσμια βιομηχανία αστέρων και αρνείται να αισθανθεί άσχημα για αυτό.

Η ηθοποιός της «Griselda» είπε ότι γνωρίζει ότι η εμφάνισή της, της έδωσε ένα βήμα στη βιομηχανία, αλλά επιμένει ότι είναι η προσωπικότητά της που την κράτησε στην κορυφή.

«Θα ήταν παράλογο να το αρνηθώ ή να με κάνει να νιώθω άσχημα», είπε η Βεργκάρα στην ισπανική εφημερίδα  El País.

Η Σοφία Βεργκάρα ποζάρει για selfie.«Τα γιγάντια βυ@@α μου και το σώμα μου άνοιξαν πόρτες για μένα. Ήταν το διαβατήριό μου για τον κόσμο όταν ήμουν 20 ετών όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, αλλά σήμερα είμαι 51 ετών και είμαι ακόμα εδώ».

Η Σοφία Βεργκάρα, ωστόσο, λέει ότι η ικανότητά της να ρισκάρει είναι αυτό που εν τέλει εδραίωσε την αστραφτερή της καριέρα δεκαετιών στην τηλεόραση.

«Δεν κάνω εγχείρηση εγκεφάλου, είναι απλώς ψυχαγωγία, και το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι ότι μπορούν να πουν ότι φαίνομαι άσχημη ή ότι αυτή η ανόητη δεν ξέρει να παίζει. Μπορώ να το δεχτώ», είπε στοδημοσίευμα.Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello ποζάρουν για μια φωτογραφία.Η ηθοποιός παρατήρησε ότι η εμφάνισή της της άνοιξε τις πόρτες στο γυμνάσιο, όταν άρχισε να λαμβάνει την προσοχή από τα αγόρια. Αλλά ενώ ήταν ωραίο στην αρχή, σύντομα παρατήρησε ότι της φέροταν διαφορετικά.

«Υπάρχουν γυναίκες που είναι πιο όμορφες, νεότερες, που έχουν μεγαλύτερο στήθος και καλύτερο σώμα από εμένα, αλλά εξακολουθώ να είμαι τριγύρω γιατί έχω αποδείξει ότι μπορώ να μείνω», είπε η Σοφία Βεργκάρα.

«Από πολύ μικρή ήξερα τα δυνατά μου σημεία και έπαιζα με αυτά. Αλλά αν βλέπετε μόνο τα βυ@@α μου, τότε αυτό είναι δικό σας πρόβλημα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Σοφία Βεργκάρα επιβεβαίωσε τον λόγο του χωρισμού της από τον Τζο Μανγκανιέλο μετά από επτά χρόνια γάμου.

Η 51χρονη ηθοποιός είπε ότι η επιθυμία του Μανγανιέλο να κάνει παιδιά οδήγησε τελικά στο διαζύγιό τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

«Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος. Ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να γίνω ηλικιωμένη μαμά», είπε στην ισπανική εφημερίδα. «Νιώθω ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό».

Η Βεργκάρα φρόντισε να σημειώσει ότι, παρόλο που «σέβεται» εκείνους που επιθυμούν να καλωσορίσουν παιδιά αργότερα στη ζωή τους, ο δρόμος απλώς «δεν είναι πια για αυτήν».

«Είχα έναν γιο στα 19, που είναι τώρα 32, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα», εξήγησε για τον γιό της, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώτο της σύζυγο, Τζο Γκονσάλες.

«Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση, είναι ο φυσικός τρόπος των πραγμάτων», είπε, προσθέτοντας, «Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, άφησέ τον να μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου…αυτό πρέπει να κάνω».

Sofia Vergara: Το λευκό ολόσωμο μαγιό που διάλεξε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κλέλια Πανταζή: Αποκαλύπτει – «Λίγες μέρες μετά την είδηση της εγκυμοσύνης ήρθε μια αποκόλληση που μας τρόμαξε αρκετά»

HerNews ka

Ραμόνα Βλαντή: «Σοφία Χατζηπαντελή; Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!»

Her News b

Τζούλια Νόβα:” Ήταν ωραία χρόνια, αλλά και δύσκολα γιατί μου έλειπε η μητέρα μου”

HerNewskl