HerNews.gr
Διασκέδαση

Emily Ratajkowski: Πιο κοντά από ποτέ με τον Travis Scott στο νέο του videoclip

Η Emily Ratajkowski φοράει μίνιμαλ ρούχα στο νέο καυτό videoclip «I Know?» του Travis Scott. Στη μικρού μήκους ταινία, που κυκλοφόρησε την Τρίτη, ο Travis Scott ξυπνά στο κρεβάτι προτού η Emily Ratajkowski εμφανιστεί στο ίδιο κρεβάτι φορώντας ένα φανελάκι και εσώρουχα.

«Πες μου, είσαι ακόμα επάνω; Είναι 5 π.μ. και είμαι μεθυσμένος αυτή τη στιγμή…Πες μου, μπορούμε ακόμα να γ@@@ε;» Ο Scott ραπάρει καθώς η Ratajkowski κοιτάζει σαγηνευτικά στην κάμερα.

Η Emily Ratajkowski και ο Travis Scott στο "I Know?" βίντεο.Στη συνέχεια, το μοντέλο παρουσιάζεται να καπνίζει σε μια μπανιέρα πριν πάει με τον καλλιτέχνη hip-hop για μια αισθησιακή προπόνηση στο γυμναστήριο. Η Ratajkowski, φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτς και ένα αθλητικό σουτιέν, αρχίζει να κουνάει τους γοφούς σε έναν πάγκο καθώς ο Scott κάνει push-ups στο πάτωμα.

Η Emily Ratajkowski και ο Travis Scott στο "I Know?" βίντεο.Η παρουσιάστρια του podcast “High Low with EmRata” μεταβαίνει στη συνέχεια από την προπόνηση στη χαλάρωση καθώς χαλαρώνει σε μια πισίνα με μπικίνι ενώ ο Scott καπνίζει σε μια σάουνα.

Καθώς το βίντεο συνεχίζεται, μια άλλη όμορφη γυναίκα, το μοντέλο Anok Yai, ακολουθεί τον Scott για τον εορτασμό των γενεθλίων του. Ωστόσο, η Ratajkowski συνεχίζει να εμφανίζεται περιοδικά στη θέση της, δείχνοντας στους θεατές ότι ο καλλιτέχνες του “Sicko Mode” δεν μπορεί να βγάλei τον συγγραφέα του “My Body” από το μυαλό του.

Το μουσικό βίντεο έχει μονταριστεί έτσι ώστε τόσο ο Scott όσο και η Ratajkowski να φαίνονται κυρίως στα ίδια μέρη, αλλά σπάνια είναι μαζί – μέχρι μια αισθησιακή σκηνή όπου πέφτουν μαζί στο κρεβάτι καθώς εκείνη δεν φοράει τίποτα εκτός από μαύρα δαντελωτά εσώρουχα.

Λίγες στιγμές αργότερα, όμως, ο Scott είναι στο κρεβάτι με την Yai, η οποία είναι εντελώς γυμνή.

Οι θαυμαστές ξετρελάθηκαν με το νέο μουσικό βίντεο του Scott στην ενότητα σχολίων και επαίνεσαν τον ρόλο της Ratajkowski στο κλιπ.

Η Emily Ratajkowski και ο Travis Scott στο "I Know?" βίντεο.

Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές ήταν πεπεισμένοι ότι ο Scott σκιαγραφούσε την πρώην σύντροφό του Kylie Jenner. Αυτός και η Jenner, που μοιράζονται δύο παιδιά, χώρισαν οριστικά τον Δεκέμβριο του 2022.

Η Ratajkowski, από την πλευρά της, είναι ελεύθερη από τότε που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, τον Σεπτέμβριο του 2022. Μοιράζονται τον 2χρονο γιο Sylvester.

Δείτε εδώ το videoclip

Emily Ratajkowski: Η συμβουλή που έδωσε στις γυναίκες είναι αυτό που θα ήθελες να ακούσεις σήμερα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σαββατοκύριακο σε lockdown: Έχω χάσει το μέτρημα..

Her News b

Πέτρος Ιακωβίδης: Το νέο του album με τίτλο «Καλησπέρα» μόλις κυκλοφόρησε με 16 αγαπημένα τραγούδια!

HerNews ka

Ελένη Φουρέιρα: «Σαρωτική» & sold out επιστροφή στη σκηνή!

HerNews ka