HerNews.gr
Beauty

Rita Ora: Το μοναδικό dramatic makeup look της

Rita Ora

Η Rita Ora βρίσκεται στο Παρίσι και εντυπωσίασε με μία ακόμη εκθαμβωτική εμφάνιση. Αρχικά, βρέθηκε στην πρώτη σειρά του Dior Haute couture show, ενώ το βράδυ παρευρέθηκε στο The Audemars Piguet Event, υιοθετώντας ένα συγκλονιστικό, ρετρό dramatic beauty look

Rita Ora

Η star άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα με έξτρα όγκο στην κορυφή και μια μαύρη κορδέλα που θυμίζει πολύ τα iconic hair looks των 60’s.

Rita Ora: Το μοναδικό dramatic makeup look της

Μάλιστα, συνδύασε το απίθανο χτένισμα με ένα δραματικό μακιγιάζ στα μάτια, ενώ τα χείλη της υπογράμμισε με μια σκούρα καφέ απόχρωση, προσφέροντας ένα βελούδινο φινίρισμα.

Το δραματικό μακιγιάζ είναι ένα στιλ μακιγιάζ που έχει ως στόχο να δημιουργήσει έντονες, εντυπωσιακές επιδράσεις. Συχνά χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, έντονα σκιάσεις, και ενίοτε ένα έντονο φωτισμό. Το δραματικό μακιγιάζ μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση έντονων χρωμάτων στα μάτια, έντονων κοντουριστικών, και με μεγάλη έμφαση στη διαμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Το δραματικό μακιγιάζ συχνά επιλέγεται για ειδικές περιστάσεις, όπως βραδινά γεγονότα, φωτογραφήσεις ή θεατρικές εμφανίσεις, όπου η ένταση και η εκπληκτική εμφάνιση είναι επιθυμητές.

Το δραματικό μακιγιάζ μπορεί να περιλαμβάνει έντονα χρώματα στα μάτια, εκκεντρικά σχέδια, ή ακόμη και εφέ ψεύδους (illusion) που δημιουργούνται με επιδέξια χρήση σκιών και highlighter. Τα χείλη επίσης μπορούν να αναδειχθούν με έντονα χρώματα ή ιδιαίτερες υφές.

Οι επαγγελματίες μακιγιέρ εξερευνούν συχνά το δραματικό μακιγιάζ ως μέσο αυτοέκφρασης και δημιουργούν μοναδικά looks που αντικατοπτρίζουν την τέχνη και τη φαντασία τους.

Rita Ora

Πινέλα μακιγιάζ: Τελικά πόσο συχνά πρέπει να τα αλλάζουμε;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε τη βούρτσα των μαλλιών σου;

HerNewskl

Λευκές τρίχες: 5 λόγοι που μπορεί να ασπρίζουν τα μαλλιά σας

HerNewskl

Camila Cabello: Έφερε στο προσκήνιο ξανά στο nailscape manicure!

HerNewskl