HerNews.gr
Social News

Chris Hemsworth: Αν κρυώνεις δες την τελευταία selfie του για να «ζεσταθείς»

Ο Chris Hemsworth βρίσκεται στη χώρα του πάγου και του χιονιού! Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια καυτή φωτογραφία χωρίς μπλούζα από τις πρόσφατες διακοπές του την Πέμπτη. «Loving Japan», ήταν η σύντομη λεζάντα στο καρουζέλ του στο Instagram που καταγράφει τα ταξίδια της οικογένειάς του. 

Στη φωτογραφία, ο Hemsworth στεκόταν σε εξωτερικό χώρο με το χιόνι μέχρι τις γάμπες του, φορώντας μόνο μαύρο παντελόνι και σκούρο κόκκινο σκούφο. Καθώς κοιτούσε μακριά, έπινε από μια κούπα. 

Σε όλη τη συλλογή των οικογενειακών φωτογραφιών, ο Chris Hemsworth πόζαρε με τη σύζυγό του Elsa Pataky , με την οποία παντρεύτηκαν το 2010, και τα τρία τους παιδιά.

Ο Chris Hemsworth χωρίς πουκάμισο στην ΙαπωνίαΟι φωτογραφίες του έδειχναν την ομάδα να ταξιδεύει στο αεροδρόμιο και τα παιδιά να παίζουν στο χιόνι. Η Elsa Pataky  μοιράστηκε επίσης μερικές από τις αγαπημένες της στιγμές από το ταξίδι. 

«Τελευταία εβδομάδα των καλοκαιρινών μας διακοπών!! Η Ιαπωνία είναι πάντα διασκεδαστική», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός του Fast & Furious 6.

Η συλλογή των εικόνων της περιελάμβανε την οικογένεια να τρώει μεγάλες ποσότητες μαλλί της γριάς, τον Chris Hemsworth να απολαμβάνει μια κρύα μπύρα και τα παιδιά τους να βλέπουν τα στρείδια. Υπήρχε ακόμη και ένας χαμογελαστός ντόπιος που έκανε μια αστεία στιγμή photobomb με το ζευγάρι. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elsa Pataky (@elsapataky)

Ο Hemsworth και η οικογένειά του φαινομενικά λατρεύουν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. 

Τον Σεπτέμβριο, ο ηθοποιός της Marvel μοιράστηκε περιεχόμενο από ένα ταξίδι μπαμπά-κόρης στην Ισλανδία.

«Μια μικρή ισλανδική περιπέτεια με το κορίτσι μου», έγραψε στη λεζάντα μιας συλλογής φωτογραφιών με τους δύο τους να ποζάρουν μαζί.

Στις φωτογραφίες, το δίδυμο σκαρφάλωσε στους παγετώνες, περπάτησε σε γεωλογικούς σχηματισμούς και στάθηκε σε μια παραλία με μαύρη άμμο καθώς έβλεπαν όλα όσα είχε να προσφέρει η περιοχή.

Ο Chris Hemsworth πηγαίνει σε μια «μικρή ισλανδική περιπέτεια» με την 11χρονη κόρη του Ινδία

Ο Hemsworth είχε πει προηγουμένως στο PEOPLE ότι στόχος του ως πατέρας είναι να διδάξει στα παιδιά τους «να έχουν μεγάλη εκτίμηση για τα πάντα».

«Ως παιδί, είχαμε πολύ λίγα χρήματα και οι γονείς μου έκαναν οικονομία όλο το χρόνο για να πληρώσουν απλώς για δύο εβδομάδες κατασκήνωσης διακοπές», είπε το 2017. «Οικονομικά, είμαστε σε διαφορετική θέση, αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι ξέρουν ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται εύκολα. Πρέπει να εργαστείς για αυτό και δεν μπορείς να το θεωρήσεις δεδομένο».

Elsa Pataky Posts Sweet Photos with Chris Hemsworth on Family New YearsΠιο πρόσφατα, ο Hemsworth και η Pataky μοιράστηκαν φωτογραφίες από ένα ταξίδι σκι που περιλάμβανε τον Matt Damon και τη σύζυγό του Luciana Barroso στην αρχή της χρονιάς. Μαζί τους στις πλαγιές είχαν και τα τρία τους παιδιά.

Κρις Χέμσγουορθ: Αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει η 11χρονη κόρη του να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του γιού τους

HerNews ka

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού στην παραλία

HerNews ka

Γιώργος Ταλάντσεβ μετά το Survivor: “Θέλω από εδώ και στο εξής…”

Her News b