HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Emily Ratajkowski: Η συμβουλή που έδωσε στις γυναίκες είναι αυτό που θα ήθελες να ακούσεις σήμερα

Η Emily Ratajkowski “πυροβολεί” τους κριτικούς που σχολιάζουν αρνητικά τα «προκλητικά» ρούχα της.

Σε μια συνέντευξη για το Glamour UK η Emily Ratajkowski αποκάλυψε ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή της όπου πλέον νοιάζεται «πολύ λιγότερο τι σκέφτεται ο κόσμος», ειδικά όταν πρόκειται για τις επιλογές της εμφάνισής της.

«Λοιπόν, αν έχω μια συγκεκριμένη διάθεση όπου θέλω να δημοσιεύσω κάτι ή να φορέσω κάτι για το οποίο θα μπορούσα να κριθώ ως “απελπισμένη”, είμαι σε φάση “Λοιπόν, ναι είμαι”», λέει στο δημοσίευμα.Η Emily Ratajkowski για το Glamour UK

Η Ratajkowski προσθέτει ότι έμαθε να βάζει πρώτα τη «δική της ευτυχία» καθώς μεγαλώνει και πως έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να νοιάζεται για την πολιτική του αν απευθύνεται ή όχι στην προσοχή των ανδρών σε μια δεδομένη στιγμή.

Η συγγραφέας του “My Body” είναι γνωστή για τις τακτικά εντυπωσιακές αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, είτε πρόκειται για ένα χειμωνιάτικο crop top για μια χαλαρή μέρα έξω, είτε για διάφανα φορέματα που αναδεικνύουν το σουτιέν της ή το κούρεμα εμπνευσμένο από το Y2K.

Ωστόσο, επιμένει ότι απλώς ζει τη ζωή της και δεν ανησυχεί για τις απόψεις των άλλων.

«Υποθέτω ότι το πού βρίσκομαι είναι μια μικρή πραγματική απελευθέρωση, με προσωπική έννοια, με τον τρόπο που δεν δίνω πραγματικά δεκάρα», λέει.

Η Emily Ratajkowski με μαύρο φόρεμα.

Παρά την ανέμελη στάση της, σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, η Emily Ratajkowski λέει ότι έχει κρυφές ενοχές, ομολογώντας ότι «φοβάται τόσο πολύ το να μην την πάρουν στα σοβαρά οι άνθρωποι».

Είπε επίσης ότι θα συμβούλευε τις γυναίκες και τα κορίτσια να «σταματήσουν να βασανίζουν» τον εαυτό τους αν και παραδέχεται ότι «ακόμα κάπως το κάνω, για τα πάντα. Για τις μέρες που δεν φαίνομαι υπέροχα ή δεν είμαι ντυμένη σέξι ή όταν είμαι ντυμένη σέξι, και είναι απλώς σταθερό».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια φωτογραφία της με ένα μαύρο φόρεμα με έντονο v, φαινομενικά διοχετεύοντας την λιγότερο ανασφαλή πλευρά της.

Emily Ratajkowski: Υιοθέτησε το πιο sexy espresso make-up

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ioanna Paliospirou Foundation: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά αποκλειστικά στο HerNews για το νέο της ίδρυμα που θα στηρίζει εγκαυματίες

HerNews ka

Γεωργία Καλτσή: «Ξύπνησα 24 μέρες μετά το κώμα, νόμιζα ότι έχω ξυπνήσει το ίδιο απόγευμα»

Her News b

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος μιλά στο HerNews: «Οφείλω πολλά στη σύζυγό μου»

Her News