HerNews.gr
Social News

Ed Westwick: Ο πρωταγωνιστής του “Gossip Girl” αρραβωνιάστηκε!

Ο Ed Westwick και η Amy Jackson θα έχουν σίγουρα ένα ταξίδι στην Ελβετία να θυμούνται! Ο ηθοποιός του Gossip Girl και η εξίσου ηθοποιός σύντροφός του, αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης απόδρασης στο Γκστάαντ.

Ο Westwick της έκανε πρόταση γάμου στο Peak Walk by Tissot, τη γραφική κρεμαστή γέφυρα της Ελβετίας.

Το ζευγάρι μοιράστηκε τα χαρούμενα νέα τους με κοινή ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Δευτέρας. «ΝΑΙ 💍», έγραψε η Amy Jackson στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ ο Westwick έγραψε στο Instagram Story του, «Έπιασα το τζακ ποτ xxx».

Μια συλλογή φωτογραφιών έδειχνε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της σημαντικής στιγμής τους. Ο Westwick γονάτισε στο μονοπάτι, το οποίο κρέμεται σε ύψος 3.000 μέτρων μεταξύ του View Point στο Les Diablerets και του Scex Rouge στο Gstaad. Και η πρότασή του φάνηκε να αποτελεί έκπληξη για την Jackson, η οποία είχε τα χέρια της πάνω από το στόμα της σοκαρισμένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Jackson (@iamamyjackson)

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο με ρούχα σκι για την περίσταση. Εκείνη φορούσε ολόλευκο σύνολο, ενώ εκείνος το κράτησε natural σε πράσινους και καφέ γήινους τόνους.

Αφού η Amy Jackson είπε ναι, αυτή και ο μελλοντικός σύζυγός της πόζαραν για φωτογραφίες ενώ ήταν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Η ηθοποιός φρόντισε να επιδείξει το αστραφτερό διαμαντένιο δαχτυλίδι της, αν και όχι αρκετά κοντά για να φανεί ακριβώς τι είδους δαχτυλίδι αγόρασε ο Westwick.

Η Jackson είναι μαμά του 4χρονου γιου της Ανδρέα Παναγιώτου, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Παναγιώτου.

Wedding Bells! Amy Jackson To Marry George Panayiotou? Location Details REVEALED

Αυτή και ο Westwick συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον ιππόδρομο του Silverstone το 2021, όπου και οι δύο συμμετείχαν σε εκδήλωση της Aston Martin. Της ζήτησε να βγούμε ραντεβού για καφέ με τα σκυλιά τους.

«Ήξερε πώς να με κερδίσει από την πρώτη στιγμή… καφέ και σκυλιά», είπε στο Lifestyle Asia τον Αύγουστο του 2023.

Οι δυο τους δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram τον Ιούνιο του 2022 και από τότε μοιράζονται την αγάπη τους με γλυκές αναρτήσεις. Έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί τον Ιούλιο, στα Εθνικά Βραβεία Κινηματογράφου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάολα Φωκά: Είναι ερωτευμένη – Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Her News

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ακούμε ποτέ τον άλλον ακόμα και όταν λέει ευχαριστώ» – Η απάντηση στα μηνύματα που δέχτηκε για τις φωτιές στη Σαρωνίδα

HerNews ka

Γιώργος Σαμπάνης- Aτύχημα στον Άλιμο: “Είναι θαύμα που έζησε, το αυτοκίνητό του καταστράφηκε ολοσχερώς”

HerNewskl