HerNews.gr
Social News

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ακούμε ποτέ τον άλλον ακόμα και όταν λέει ευχαριστώ» – Η απάντηση στα μηνύματα που δέχτηκε για τις φωτιές στη Σαρωνίδα

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήρτησε ένα μήνυμα σχετικά με τη φωτιά που καίει από το μεσημέρι της Δευτέρας 17/7 στην περιοχή του Λαγονησίου και της Σαρωνίδας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πει το δικό της “ευχαριστώ” στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που επιχειρούν δίνοντας μεγάλη μάχη.

Ελεονώρα Μελέτη

Λίγες ώρες μετά, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση απαντώντας σε εκείνους που της έστειλαν μήνυμα και της είπαν «θα έλεγες ευχαριστώ αν θα καιγόταν το σπίτι σου;».

«Και να ξέρετε ότι μετά την ανάρτηση έχουν υπάρξει και μηνύματα που σε τέτοιες στιγμές αμιγώς προσωπικές με ρωτάνε: “θα έλεγες ευχαριστώ αν θα καιγόταν το σπίτι σου;”… “Για τη δημοσιογραφία του κ@λου δεν θα πεις κάτι;” “Για τα ζώα που κάηκαν από εσένα ένα σχόλιο το περιμέναμε”.. Αυτό είναι το πρόβλημα περιμένουμε να ακούσουμε αυτό που εμείς θέλουμε να πούμε. Ή απλά να το πούμε για να το πούμε ακόμα και αν η στιγμή είναι κατάλληλη. Δεν ακούμε ποτέ τον άλλον ακόμα και όταν λέει ευχαριστώ», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

Ελεονώρα Μελέτη για φωτιά στη Σαρωνίδα: «Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Οι νέες ρετουσαρισμένες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram μετά την περιπέτεια υγείας

HerNews ka

Angelina Jolie: Θυμάται τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο & προτρέπει τις γυναίκες να φροντίσουν τον εαυτό τους

HerNews ka

Τραγωδία στα Τέμπη: Aντιδράσεις για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν εν μέσω πένθους

Her News