HerNews.gr
Διεθνή

Ο λόγος που οι μειωτικές στήθους θα αυξηθούν το 2024

Ο πλαστικός χειρουργός Marc Pacifico, πρόεδρος της Βρετανικής Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών, προβλέπει ότι η μειωτική στήθους θα είναι η πιο καυτή αισθητική επέμβαση του 2024, προτιμώντας «το σχήμα παρά το μέγεθος», όπως είπε στη Daily Mail.

Τα κάποτε επιθυμητά διπλά D έχουν πλέον πέσει σε δυσμένεια μεταξύ των νεαρών γυναικών, παρά την υψηλή ζήτηση για αυξήσεις από πελάτες Gen Z πέρυσι.

Όταν η Kylie Jenner μίλησε για την πλαστική επέμβαση στο στήθος της που μετανιώνει, λέγοντας ότι θα ήθελε «να μην το έκανε ποτέ», τα σχόλιά της επαναλήφθηκαν από μια χορωδία άλλων γυναικών που θρηνούσαν τη βιαστική τους απόφαση.Ένα χέρι γιατρού που κρατά ένα εμφύτευμα στήθους σιλικόνης κοντά σε μια γυναίκα ασθενή.

«Όταν έφτιαξα το στήθος μου, η τάση της ομορφιάς ήταν να έχω την εμφάνιση Kardashian – μεγάλο στήθος και μεγάλος πισινός», είπε προηγουμένως η influencer Alyssa McKay στο The Post. «Μακάρι να περίμενα και να σκεφτόμουν αν η επέμβαση ήταν κάτι που πραγματικά ήθελα να κάνω», συνέχισε, «ή αν απλώς πίστευα ότι χρειαζόμουν μια συγκεκριμένη εμφάνιση».

Δεκάδες γυναίκες έχουν μοιραστεί τις τύψεις τους και κάποιες από τις ιστορίες τους για την αφαίρεση, ακολουθώντας μια μεγαλύτερη τάση αισθητικής ανατροπής, με διασημότητες όπως η Tori Spelling, η Blac Chyna και η Chrissy Teigen να αφαιρούν τα εμφυτεύματά τους.Pros & Cons of Breast Augmentation and Breast Lift | Tulsa

Ο Pacifico πιστεύει ότι η τάση θα συνεχίσει να εκτινάσσεται στα ύψη το 2024, με κύρια παράπονα μεταξύ των ενδιαφερομένων να είναι ο πόνος με βαριά εμφυτεύματα ή η αποκατάσταση του μαστού μετά την απόκτηση παιδιών.

«Ασθενείς μετά την εγκυμοσύνη που θα ήθελαν να αποκατασταθεί το στήθος τους όπως ήταν πριν θηλάσουν και προτού χάσει τον όγκο του παρά σε αυτόν τον “τύπο του Love Island”», εξήγησε.

«Σε έναν ιδανικό κόσμο, η αισθητική χειρουργική δεν πρέπει να είναι αισθητή. Αντίθετα, ο ασθενής πρέπει να φαίνεται πολύ φυσικός, πολύ φρέσκος», δήλωσε.

Kylie Jenner: «Θα ράγιζε η καρδιά μου αν η κόρη μου θελήσει να κάνει πλαστικές επεμβάσεις όπως εγώ»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The Crown Netflix: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν

HerNews ka

Τομ Κρουζ: Το μεγαλύτερο stunt στην ιστορία του σινεμά

HerNews ka

Τζέιμι Φοξ: Δείτε πως στόλισε τη φαντασμαγορική του έπαυλη αξίας 10,5 εκατ. δολαρίων για τα Χριστούγεννα

HerNews ka