HerNews.gr
Μόδα

Πως να συνδυάσετε μαύρο καλσόν σύμφωνα με το «street style»

Τα μαύρα καλσόν αντιπροσωπεύουν αυτόν τον αιώνιο στιλιστικό σύμμαχο τον χειμώνα για να συνεχίσουμε να φοράμε τις αγαπημένες μας φούστες και φορέματα χωρίς να χρειάζεται να καταλήξουμε άρρωστες.

Δεν έχει σημασία σε ποια εποχή βρισκόμαστε

Είναι το ασφαλές στοίχημα που συνεχίζει να εμφανίζεται στην πασαρέλα σποραδικά. Σε λίγους μήνες που τα κόκκινα καλσόν ήταν παντού και τα λευκά καλσόν υπόσχονται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, αυτό το αξεσουάρ συνεχίζει να είναι το βασικό κομμάτι για όσους θέλουν να αναδείξουν τα πόδια τους αυτή τη σεζόν, αλλά με διακριτικότητα.

Εδώ συγκεντρώνουμε πολλές ιδέες για το πώς να συνδυάσετε τα σκούρα καλσόν  για να αξιοποιήσετε στο έπακρο.Πώς να συνδυάσετε μαύρο καλσόν με λευκά ρούχα

Αντίο στο ταμπού: Έτσι συνδυάζεται το μαύρο καλσόν με τα λευκά ρούχα

Το street style που είδαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής κατέστησε σαφές ότι το λευκό είναι ένα χρώμα με πολλές δυνατότητες να φορεθεί τον χειμώνα.

Για να αντεπεξέλθουν στις χαμηλές θερμοκρασίες, οι καλεσμένες κατέφευγαν  σε μαύρο καλσόν, διώχνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα στιλιστικά ταμπού σχετικά με αυτό το αξεσουάρ. Μιλάμε για καλσόν που χρησιμεύουν για να συνεχίσουν εκείνες τις μακριές καλοκαιρινές φούστες.

Το λευκό πουκάμισο και η στάμπα με ρίγες είναι δύο από τους καλύτερους συμμάχους σας για τα ρούχα του γραφείου σας: μπορούν να φορεθούν ως φόρεμα, σε συνδυασμό με δίχρωμα παπούτσια για να συνεχίσετε να παίζετε με το τονικό δίδυμο.πώς να συνδυάσεις μαύρο καλσόν 2020 street style λευκό φόρεμα

Μαύρο καλσόν με ‘total look’ σε μαύρο, το στυλ που δεν αποτυγχάνει ποτέ

Μερικές φορές δεν είναι απαραίτητο να γίνουμε πολύ περίπλοκο, η απλότητα είναι επίσης αυτό που λειτουργεί καλύτερα. Για παράδειγμα, προτιμήστε μια συνολική εμφάνιση σε μαύρο χρώμα που σας επιτρέπει επίσης να φορέσετε αυτά τα πλεκτά ρούχα που αποτελούνται από σορτς.

πώς να συνδυάσεις μαύρο καλσόν 2020 street style camille charriere total look μαύρο chanel

Μαύρο καλσόν με μπορντώ look

Το χιόνι δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να φοράτε φορέματα και φούστες.

Το styling trick σε αυτή την περίπτωση βρίσκεται σε ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα για τον χειμώνα: το μπορντώ . Ένα παλτό σε αυτόν τον τόνο, με μια γυναικεία πινελιά, μπορεί να είναι η τέλεια αντίθεση με τις μπότες. Αντικαταστήστε επίσης την παραδοσιακή τσάντα με ένα fanny pack ή, όπως σε αυτή την περίπτωση, ένα sporran : την τσάντα που συνήθως ενσωματώνουν οι Σκωτσέζοι στα κιτ τους με παραδοσιακές φορεσιές.

πώς να συνδυάσετε το μαύρο καλσόν τον χειμώνα

Πως να συνδυάσετε μαύρο καλσόν με πέδιλα

Μπορεί το μαύρο καλσόν να φορεθεί με πέδιλα; Ταιριάζουν καλά; Στην πραγματικότητα, η κουβέντα είναι ένα άλλο ταμπού που έχει εκδιωχθεί εντελώς. Αυτή η συμμαχία μπορεί από καιρό να φιλοξενήσει τα πιο καλοκαιρινά παπούτσια όταν ο καιρός είναι ακόμα κρύος.

Τα καλσόν γραφίτης μπορούν να φορεθούν για παράδειγμα, με ένα μαύρο κοστούμι, ενώ τα πιο χοντρά μαύρα καλσόν μπορούν να δώσουν σε ένα φόρεμα μια πινελιά.

como combinar medias negras con sandalias

Cómo combinar medias negras con sandalias

Χοντρό μαύρο καλσόν…με γούνινο παλτό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  μαύρα ισοθερμικά καλσόν για εκείνες τις πιο κρύες μέρες, αν τα συνδυάσετε, για παράδειγμα, με σκούρες γκρι μάλλινες κάλτσες και στρατιωτικές μπότες. Το χρώμα μπορεί να δοθεί από τα εξωτερικά ρούχα: ένα γούνινο τζάκετ σε έντονο χρώμα (ή και παστέλ) ή σε αντιθέσεις, όπως το μπλε, το μωβ και το μπεζ, είναι η τέλεια επιλογή για να δώσεις μια νότα ζωντάνιας στην εμφάνιση. Η επιλογή του συνδυασμού της τσάντας με το σακάκι είναι μια άλλη ιδέα που, μαζί, είναι πιο εμπνευσμένη.

πώς να συνδυάσετε ένα χοντρό μαύρο καλσόν τον χειμώνα

Με αθλητικά παπούτσια

Μία από τις μεγάλες προκλήσεις του χειμώνα είναι ο συνδυασμός sneakers με μαύρο καλσόν. Το κλειδί είναι να αντιμετωπίζετε τα sneakers σαν να ήταν μπότες: τι θα λέγατε να συνδυάσετε ένα σακάκι με ρίγες με δίχρωμες κάλτσες και Vans; Αυτό το παπούτσι δίνει έναν συγκεκριμένο αέρα grunge στα looks που χρησιμεύει για να διαλύσει ακόμα και την πιο επίσημη εμφάνιση στο γραφείο.

Κασκόλ: Πως να το φορέσεις με στυλ – Οδηγός μόδας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

White Lotus: Θα πρωταγονιστήσει στην καμπάνια του “Skims” της Kim Kardashian για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το crop top που ταιριάζει σε όσες έχουν λεπτή μέση

HerNewskl

Σουτιέν: Ποιο στυλ είναι κατάλληλο για εσένα;

Her News