HerNews.gr
Social News

Ζιζέλ Μπούντχεν: Το σπαρακτικό «αντίο» στη μητέρα της

Σε μια ανάρτηση που «ραγίζει» καρδιές στο Instagram, η Ζιζέλ μίλησε για τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της, Βάνιας Νονενμάχερ, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη θλίψη και την ευγνωμοσύνη για την εντυπωσιακή παρουσία της μαμάς της στη ζωή της.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν μοιράστηκε μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες μαζί με μια λεζάντα την Τρίτη , λέγοντας: «Αγαπημένη μαμά, πονάει να ξέρω ότι δεν θα μπορώ να σε αγκαλιάσω πια, αλλά ξέρω ότι πάντα θα να μας προσέχεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

«Ήσουν ένας άγγελος στη γη, πάντα βοηθούσες τους πάντες γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κόρη σου και έμαθα από εσένα. Σε ευχαριστώ που είσαι το καλύτερο πρότυπο αγάπης, δύναμης, συμπόνιας, θάρρους και χάρης.

Θα φυλάω για πάντα τις όμορφες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε και θα ζω με τις αξίες που μου δίδαξες. Θα ζεις για πάντα μέσα από τις πολλές ζωές που άγγιξες.
Σε ευχαριστώ που μου έδωσες πέντε καλύτερους φίλους για μια ζωή. Η αγάπη σου πάντα θα μας οδηγεί. Θα σε δω στα όνειρά μου.Σ’ αγαπώ».

Η μητέρα της Ζιζέλ πέθανε σε ηλικία 75 ετών

Η Βάνα Νονενμάχερ μητέρα έξι κοριτσιών, μεταξύ των οποίων η Ζιζέλ και η δίδυμη αδερφή της Πατρίτσια, πέθανε σε ηλικία 75 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Το νοσοκομείο Moinhos de Vento στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας επιβεβαίωσε τον θάνατό της, δηλώνοντας ότι είχε εισαχθεί στις 26 Ιανουαρίου και πέθανε στις 28 Ιανουαρίου.

Η Ζιζέλ είχε μοιραστεί στο παρελθόν τις προκλήσεις της φροντίδας των άρρωστων γονιών της, δηλώνοντας πόσο σκληρό ήταν για εκείνη και ολόκληρη την οικογένειά της.

Παρά τις δυσκολίες, η Ζιζέλ τόνισε τη σημασία των διαφόρων εργαλείων, συμπεριλαμβανομένου του διαλογισμού, της καθημερινής άσκησης και της δέσμευσης για ευεξία μέσω της διατροφής, στις δύσκολες στιγμές.

Ζιζέλ Μπούντχεν: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της μετά από μάχη με τον καρκίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Μάστορας: Στέλνει το πιο ανθρώπινο μήνυμα για τον εμβολιασμό

Her News

Η Μαρία Μιχαλόπουλου μίλησε ανοιχτά για την επέμβαση στο χέρι της!

HerNewskl

Τάμτα: Μα ξεναγεί στο πατρικό της σπίτι στη Γεωργία

HerNews ka