HerNews.gr
Διεθνή

Ζιζέλ Μπούντχεν: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της μετά από μάχη με τον καρκίνο

Η μητέρα της Ζιζέλ Μπούντχεν, Βάνια Νονενμάχερ, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Το βραζιλιάνικο GZH αναφέρει ότι πέθανε στο νοσοκομείο την Κυριακή 28/1 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Moinhos de Vento στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας για θεραπεία. Η Βάνια Νονενμάχερ είχε 6 παιδιά. 

Η Ζιζέλ οφείλει στη μητέρα της την εξαιρετική καριέρα της

Το σούπερ μόντελ αρχικά ήθελε να γίνει επαγγελματίας παίκτρια βόλεϊ, αλλά το 1993 η μητέρα της έγραψε την ίδια και τις αδερφές της Πατρίτσια και Γκαμπριέλα σε ένα μάθημα μόντελινγκ για να τους διδάξει τη στάση του σώματος και να τους δώσει λίγη αυτοπεποίθηση.

Η Gisele Bündchen και η μαμά της.Μετά το τέλος του μαθήματος, τα κορίτσια ανταμείφθηκαν με ένα ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου η Ζιζέλ ανακαλύφθηκε από την Elite Model Management σε ένα εμπορικό κέντρο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα μίλησε για τους γονείς της ενώ προώθησε το επερχόμενο βιβλίο μαγειρικής της, «Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul».

Μιλώντας στο Harper’s Bazaar , η Ζιζέλ η οποία έχει δυο παιδιά, αποκάλυψε ότι άλλαξε τη διατροφή της αφού είδε τα προβλήματα υγείας της μαμάς και του μπαμπά της.

Η Gisele Bündchen, η μαμά και η κόρη της.«Θέλω να ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερο το συναίσθημα που μπορώ, αλλά για να το πετύχω αυτό, πρέπει να πάρω αποφάσεις σήμερα», είπε.

«Μπορείς να έχεις όλα τα χρήματα του κόσμου. Εάν δεν έχετε την υγεία σας, δεν είναι δυνατόν να την αγοράσετε πίσω».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το σούπερ μόντλε ξεκίνησε τη νέα χρονιά μοιράζοντας ένα σπάνιο στιγμιότυπο με όλη την οικογένειά της σε ένα γλυκό καρουζέλ φωτογραφιών.

«Επανασύνδεση με το απαραίτητο… στέλνουμε αγάπη και ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και ευλογημένο 2024 σε όλους!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram με τη μαμά, τον μπαμπά και τις πέντε αδερφές της.

Η Gisele Bündchen ποζάρει με τις αδερφές και τους γονείς της

Η Ζιζέλ είχε προηγουμένως μιλήσει για την «καλύτερη παιδική ηλικία στον κόσμο» στα απομνημονεύματά της το 2018, «Lessons: My Path to a Meaningful Life».

«Όταν μεγάλωνα στην Βραζιλία ήμασταν έξι κορίτσια στο τραπέζι, έξι φωνές υψώνονταν για να μιλήσουν ή να γελάσουν ή να διαφωνήσουν αμέσως», έγραψε.

«Μια μέρα, ο μπαμπάς μου έβαλε έναν κανόνα: αν κάποιος από εμάς είχε κάτι να πει, έπρεπε να σηκώσουμε το χέρι μας».

Ζιζέλ Μπούντχεν: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τις 5 αδερφές της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λόρεν Σάντσεζ – Τζεφ Μπέζος: Πως κατάφεραν να κρατήσουν για μέρες μυστικό τον αρραβώνα τους

HerNews ka

Απόψε σπάνιο θέαμα στον ουρανό, μας πλησιάζει ο πράσινος κομήτης – Συνέβη ξανά την εποχή των Νεάντερταλ

HerNews ka

Halle Bailey: Αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με την επιλόχεια κατάθλιψη

HerNews ka