HerNews.gr
Social News

Καλομοίρα: Το νέο της look θα σε πάει σίγουρα ένα «ταξίδι στο χρόνο»

Η Καλομοίρα είχε χθες Τετάρτη 31/1 τα γενέθλια της και τα γιόρτασε με ένα λαμπερό party.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει επιστρέψει στην Αμερική μετά το τέλος του reality «I am a Celebrity Get Me Out Of Here» και χθες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού.

Την ώρα των γυρισμάτων οι συνεργάτες της “εισέβαλαν” στον χώρο με μια τεράστια εντυπωσιακή ροζ τούρτα σε σχήμα αστεριού για να κάνουν έκπληξη στην Καλομοίρα που είχε τα γενέθλιά της.

«Η ωραιότερη έκπληξη!!! Μια τεράστιααα τούρτα γενεθλίων!! Ένα λαμπερό αστέρι!! Χθες βράδυ στο γύρισμα του νέου μου τραγουδιού Rolling. OMG I love it. Μείνετε συντονισμένοι», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Καλομοίρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα, ήταν το νέο look της τραγουδίστριας η οποία μετά τη μεγάλη αλλαγή που είχε κάνει αποφάσισε να γυρίσει και πάλι στη signature εμφάνισή της.

Το νέο hairstyle της Καλομοίρα δέχτηκε πολύ θετικές κριτικές από τους ακόλουθούς της με τους περισσότερους να της γράφουν «μην ξανά γίνεις ξανθιά».

Να σημειωθεί ότι η Καλομοίρα άλλαξε για πρώτη φορά τα μαλλιά της τον Οκτώβριο του 2022 και είχε δεχθεί αρκετά τοξικά σχόλια.

Η τραγουδίστρια δέχτηκε αμέτρητες ευχές από θαυμαστές, φίλους και συνεργάτες και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη της ευχηθεί και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης.

«Χρόνια πολλά μωρό μου! Σε ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη σύζυγος που θα μπορούσε να ζητήσει ένας άνδρας. Σε αγαπώ!», έγραψε ο Γιώργος Μπούσαλης στην φωτογραφία που κοινοποίησε στον λογαριασμό του.

Το νέο τραγούδι και το videoclip στης Καλομοίρα με τίτλο “Rolling” θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο από τη Heaven Music.

Καλομοίρα: Η τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε για την 13η επέτειό της με τον Γιώργο Μπούσαλη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι συμβαίνει με την Μπρίτνει Σπίαρς;

Her News b

#TolisLovedMaria: Η αγάπη του Τόλη για τη Μαρία έγινε για ακόμα μια χρονιά trend στο Twitter

Her News

Ιωάννα Τούνη: Ο Μάκης Κατμετζόγλου διέρρευσε το revenge porn video μου

Her News