HerNews.gr
Διεθνή

Σοφία Βεργκάρα: «Με ενοχλεί που είμαι γνωστή για το στήθος μου γιατί έχω υπέροχο πισινό»

Η Σοφία Βεργκάρα συγκεντρώνει όλη την προσοχή των μέσων ενημέρωσης μετά την πρεμιέρα της νέας της σειράς στο Netflix, «Griselda».

Η Κολομβιανή είναι αναμφίβολα σαν τη συμπατριώτισσά της Σακίρα, καθώς ό,τι αγγίζει το κάνει χρυσό. Τόσο που κάθε δήλωσή της σε οποιαδήποτε χώρα έχει απήχηση σε όλο τον κόσμο. 

Και αγγίζει όλα τα θέματα. Από τον ταραχώδη χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, τον ηθοποιό Joe Manganiello, μας άφησε ένα περίεργο προγαμιαίο συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο ο καθένας θα κρατήσει τα περιουσιακά στοιχεία που συσσώρευσε κατά τη διάρκεια των επτά ετών γάμου.

Σύμφωνα με πηγές και οι δύο θα επιλέξουν να υπερασπιστούν αυτό το προγαμιαίο συμβόλαιο, οπότε το διαζύγιο, καθώς δεν έχουν κοινά παιδιά, φαίνεται αρκετά απλό. Πολλές είναι οι αιτίες του διαζυγίου που εικάζεται τις τελευταίες μέρες, από το γεγονός ότι ο ηθοποιός θα ήθελε να κάνει παιδιά, ενώ η Σοφία Βεργκάρα όχι.

Το στήθος της… της άνοιξε πόρτες

Η Σοφία δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί στη συνέντευξη στο ισπανικό μέσο El Pais, ότι η θεαματική της σωματική διάπλαση πάντα τη βοηθούσε: «Θα ήταν παράλογο να το αρνηθώ και να με κάνει να νιώθω άσχημα. Αντίθετα, είμαι ευγνώμων στη ζωή.

Για μένα, αυτό το γιγάντιο στήθος και αυτό το σώμα άνοιξαν όλες τις πόρτες, ήταν το διαβατήριό μου για τον κόσμο όταν ήμουν 20 χρονών, όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, αλλά σήμερα είμαι 51 ετών και είμαι ακόμα εδώ».

Ομολογεί ότι είναι «τίγρης» στο κρεβάτι

Ήταν το 2014 όταν τόνισε στο περιοδικό Women’s Health ότι ήλπιζε ότι ο αρραβωνιαστικός της εκείνα τα χρόνια, ο επιχειρηματίας Nick Loeb , θα εκτιμούσε τις προσπάθειες που έκανε για να τον ευχαριστήσει. «Ελπίζω ο φίλος μου να πιστεύει ότι είμαι σαν τίγρη».

Δήλωσε επίσης ότι δεν διστάζει να ντύνεται για να ευχαριστεί τους άντρες και προσπαθεί να φροντίζει η εμφάνισή της να είναι πάντα τέλεια.

«Αισθάνομαι πολύ σέξι όταν ξυπνάω. Αλλά αισθάνομαι ακόμα περισσότερο αφού κάνω ντους, βουρτσίζω τα μαλλιά μου και βάζω μακιγιάζ. Είμαι Λατίνα και στην κουλτούρα μας, ντυνόμαστε για να φλερτάρουμε ή για τους φίλους ή τους συζύγους μας, δεν το κάνουμε για να εντυπωσιάσουμε άλλα κορίτσια.

Προτιμώ να πεθάνω παρά να φοράω boyfriend τζιν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τέλειος ή να έχεις υπέροχους κοιλιακούς, αλλά δεν μπορείς να περπατάς στο σπίτι χωρίς σουτιέν και με το στήθος σου κρεμασμένο έξω», είπε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Η Σοφία σημείωσε επίσης ότι λυπάται που οι άνθρωποι δίνουν υπερβολική σημασία στο στήθος της και ξεχνούν το υπόλοιπο σώμα της.

«Θα σου πω κάτι. Πάντα ήμουν γνωστή για το στήθος μου, αλλά αυτό με ενοχλεί, γιατί έχω και έναν υπέροχο πισινό!» επεσήμανε η Σοφία Βεργκάρα. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Η Σοφία Βεργκάρα εξέφρασε σε μια από τις συνεντεύξεις της πόσο δύσκολο της ήταν να ανακατευτεί στον ρόλο της Griselda Blanco. Τώρα όμως τα προβλήματα μεγαλώνουν. Έχει μηνυθεί από τα παιδιά της Griselda, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Μάικλ Κορλεόνε Μπλάνκο παραχώρησε συνέντευξη στο κολομβιανό μέσο «La W» και ξεκαθαρίζει την άποψη της οικογένειας. Αρχικά, εξήγησε ότι είναι ευγνώμων που μια ηθοποιός όπως η Βεργκάρα υποδύεται τη μητέρα του, αλλά ότι είναι και «χαστούκι» που δεν έχει συμβουλευτεί την οικογένεια.

Σοφία Βεργκάρα: «Το γιγάντιο στήθος και το σώμα μου, μου άνοιξαν πόρτες»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: H Mattel λανσάρει Barbie προς τιμήν της

HerNews ka

Φρανσουά Ολάντ: Ντύθηκε πρώτη φορά γαμπρός στα 67 του χρόνια – Παντρεύτηκε την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ

Her News

«Καλυτέρα νεκρή η κόρη μου πάρα όμηρος της Χαμάς. Ο θάνατος ήταν ευλογία» – Συγκλονίζουν οι ιστορίες συγγενών αγνοουμένων και νεκρών

HerNews ka