HerNews.gr
Διεθνή

Grammy 2024: Η εμφάνιση «έκπληξη» της Celine Dion και η συγκίνηση

Η Celine Dion επέστρεψε θριαμβευτικά στα Grammy την Κυριακή εν μέσω της εξουθενωτικής μάχης της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου.

«Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από την καρδιά μου», είπε ενώ ήταν ντυμένη με ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα που ήταν κρυμμένο με ένα μεγάλο παλτό.

«Εκείνοι που έχουν την ευλογία να είναι εδώ στα βραβεία Grammy δεν πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».Η Σελίν Ντιόν στα Γκράμι.Η εμφάνιση έκπληξη της Dion ήταν το καλύτερα κρυμμένο μυστικό των φετινών Grammy, καθώς δεν είχε αναφερθεί στο παρελθόν.

Ωστόσο, μόλις ξεκίνησε η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής, ένα βίντεο της τραγουδίστριας του “My Heart Will Go On” που έφτασε στο χώρο έκανε επιτυχία στα social media.

«Η Celine Dion βρίσκεται στο κτίριο για τα #Grammy με τον στυλίστα Law Roach», έγραψε στο Twitter το Hollywood Reporter.

Η Celine Dion είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια καθώς προσπαθεί να θεραπεύσει τη νευρολογική της διαταραχή, η οποία είναι μια σπάνια, χρόνια πάθηση που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και επώδυνους μυϊκούς σπασμούς.

Η έξι φορές νικήτρια Grammy αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου τον Δεκέμβριο του 2022.

«Αντιμετώπιζα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει», είπε μέσα σε δάκρυα σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο τα social media εκείνη την εποχή.

«Πρόσφατα διαγνώστηκα με ένα πολύ σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο, το οποίο επηρεάζει περίπου έναν στους εκατομμύριο ανθρώπους».

Η Celine Dion είχε αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα ήδη από τον Οκτώβριο του 2021, όταν μοιράστηκε ότι έπρεπε να αναβάλει την παραμονή της στο Λας Βέγκας λόγω «σοβαρών» μυϊκών σπασμών. 

Τον Νοέμβριο του 2023, η Dion έδωσε μια ελπίδα ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια

Το βραβείο που έδωσε στην Taylor Swift

Η Dion κοσμούσε τη σκηνή στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσει το άλμπουμ της χρονιάς ένα βραβείο που κέρδισε για πρώτη φορά πριν από 27 χρόνια. Το βραβείο δόθηκε στη συνέχεια στην Taylor Swift.

Σελίν Ντιόν: Θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έβαν Έλινγκσον: Βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σε ηλικία 35 ετών ο σταρ του «CSI Miami»

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Επίσκεψη σε νοσοκομείο καρκινοπαθών – Τι δήλωσε για την υγεία του

HerNews ka

Κέβιν Σπέισι: Νέες κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα

Her News b