HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλέξης Κούγιας: Τα πλούτη, τα ακριβά αυτοκίνητα & το «κόμπλεξ του φτωχού»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο One Channel και στον Μάνο Νιφλή, όπου μίλησε για τα ακίνητα που έχει σε όλη την Ελλάδα και για τον λόγο που επιθυμούσε να αποκτήσει μεγάλη περιουσία.

Ακόμη ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια τα οποία ήταν δύσκολα από οικονομικής άποψης καθώς όπως αποκάλυψε είχαν εξωτερική τουαλέτα αλλά «δεν υπήρχε πιο ευτυχισμένο παιδί από εκείνον».

«Από το κόμπλεξ μου που δεν είχαμε σπίτι, μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα. Και είμαι ισορροπημένος γιατί αυτό έγινε με έναν υγιή τρόπο. Δε βρήκα χρόνο για να κάνω διακοπές, να ευχαριστηθώ τα σπίτια μου. Λόγω του κόμπλεξ που σας είπα, έχω σπίτια σε όλη την Ελλάδα, έχω τα ωραιότερα σπίτια, από την Κρήτη μέχρι τους Οθωνούς, στη Μύκονο, το Μεγανήσι. Δεν έχω πάει ποτέ.

Ζήτημα να πηγαίνω ένα Σαββατοκύριακο. Μου ζητάνε να τα νοικιάσω και δε θέλω να μπει κάποιος να κοιμηθεί μέσα. Μου ζητάνε να τα πουλήσω και λέω όχι γιατί θέλω να τα βλέπω. Το κόμπλεξ του φτωχού, επειδή δεν είχαμε περιουσία και τη μοναδική περιουσία που είχε ο πατέρας μου μας την πήραν οι τοκογλύφοι, είναι πάρα πολλά ακίνητα. Δε μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτό.

Δε ξέρω αν αυτό ήταν σωστό ή όχι και δε ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις και μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου. Δε μου άρεσε να έχω λεφτά στην τράπεζα. Μόλις μάζευα πέντε δεκάρες, πήγαινα και αγόραζα ένα οικόπεδο, ένα σπίτι, να αγοράσω το ωραιότερο γραφείο της Αθήνας, να πάρω το πιο ωραίο αυτοκίνητο. Να τα βλέπω, να τα ζω», αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας.

«Έχω να πάω στη Μύκονο να κάτσω μια εβδομάδα 10 χρόνια. Δεν έχω και φίλους εκεί. Στην Κρήτη έχω φίλους, μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Εγώ έχω παρέα τους ντόπιους δεν έχω τους κοσμικούς. Στη Μύκονο τους έχασα. Είτε γιατί αναγκάστηκαν να τα πουλήσουν είτε γιατί έφυγαν από τη ζωή. Έχουν έρθει όλοι οι νεόπλουτοι από όλο τον κόσμο, επιδειξιομανείς, που δεν έχεις τι να πεις με κάποιον», δήλωσε σε άλλο σημείο.

Αλέξης Κούγιας για δηλώσεις Εύης Βατίδου: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αλλαγή στο The 2Night Show και οι φήμες για την παρουσίαση του Πρωινού

Her News

Τάσος Μπουγάς: «Η διαφημιστική έχει μιλήσει με τον Γιώργο Θεοφάνους για τα δικαιώματα του τραγουδιού»

HerNews ka

Έλλη Κοκκίνου: «Λόγω λάθος επίλογων στο παρελθόν έδωσα ”ξύλο” στον εαυτό μου»

HerNews ka