HerNews.gr
Beauty

Miley Cyrus: Η εμφάνιση στα Grammy που έκανε «θραύση» & οι παρομοιώσεις

Η Miley Cyrus έκανε τα μαλλιά της σε στυλ της δεκαετίας του ’80 στο κόκκινο χαλί των Grammy 2024 την Κυριακή το βράδυ και οι θαυμαστές έκαναν διάφορες παρομοιώσεις της εμφάνισής της με πολλούς διάσημους  όπως ο Kurt Russell και η Dolly Parton.

Η 31χρονη τραγουδίστρια των “Flowers” – που κέρδισε το πρώτο της Grammy στην 69η ετήσια απονομή των βραβείων – φόρεσε ένα τολμηρό χρυσό φόρεμα Maison Margiela φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από καρφίτσες στο κόκκινο χαλί, αλλά το φόρεμα της δεν ήταν το μόνο πράγμα που σχολίασαν οι θεατές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Η Miley Cyrus είχε μια ιδιαίτερη κόμμωση που έφερνε αναμνήσεις από χτενίσματα μαλλιών της δεκαετίας του ’80.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ξετρελάθηκαν με τις αναρτήσεις για το νέο της χτένισμα και οι συγκρίσεις των διάσημων σίγουρα ήταν πετυχημένες.

«Μου άρεσε το αφιέρωμα του κομμωτηρίου της Miley στον Kurt Russel», έγραψε χιουμοριστικά στο Twitter ένας θαυμαστής και ενώ τα μαλλιά του τραγουδιστή της δεκαετίας του 1980 έχουν σίγουρα παρόμοια ατμόσφαιρα, ο ηθοποιός δεν ήταν ο μόνος τύπος του οποίου τα μαλλιά μπήκαν στη μίξη.

Κουρτ ΡάσελΌπως ήταν φυσικό, η νονά της, Dolly Parton, ήταν επίσης αντικείμενο πολλών tweet.

Ένας άλλος χρήστης του Twitter την παρομοίασε επίσης τον μπαμπά της Billy Ray Cyrus, γράφοντας:«Λατρεύω που η Miley Cyrus συνδύασε τα μαλλιά του μπαμπά της και της θείας της Dolly ταυτόχρονα».

Παρά τα αστεία, πολλοί θαυμαστές λάτρεψαν τα ιδιαίτερα μαλλιά, όπως ένας που έγραψε στο Twitter : «Νομίζω ότι η Miley Cyrus θα πρέπει να μας βοηθήσει όλους να επαναφέρουμε τα δυνατά μαλλιά. Το αξίζουμε».

 

Miley Cyrus: Το εντυπωσιακό look που επέλεξε για τα 31α γενέθλιά της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σου έσπασε το νύχι; Ο πιο εύκολος τρόπος για να το φτιάξεις

Her News

Σαρκώδη και Ζουμερά Χείλη: Έτσι θα τα αποκτήσεις

Her News

Scarlett Johansson: Λανσάρει το δικό της skincare brand!

HerNewskl