HerNews.gr
Social News

Paris Hilton: Επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Paris Hilton γιόρτασε τα 43α γενέθλια του συζύγου της Carter Reum.

Τη Δευτέρα, η Paris Hilton μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια γλυκιά ανάρτηση για την ιδιαίτερη μέρα του Carter Reum.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου! Κάθε φορά που κοιτάζω στα μάτια σου νιώθω σαν να είμαι σπίτι. Κάθε μέρα μαζί σου είναι ένα παραμύθι», έγραψε η Hilton δίπλα σε πολλά αγαπημένα στιγμιότυπα του ζευγαριού.

«Είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων για τη ζωή μας μαζί με το χαριτωμένο πλήρωμα και όλες τις περιπέτειες που μας περιμένουν! Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω». «Ανυπομονώ να δημιουργήσουμε μαζί πολλές ακόμη όμορφες αναμνήσεις σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Η Hilton και η Reum αγκάλιασαν ο ένας τον άλλο στο κόκκινο χαλί σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε η επιχειρηματίας, ενώ φιλήθηκαν στο δρόμο σε μια άλλη χαριτωμένη ασπρόμαυρη λήψη.

Εν τω μεταξύ, μια άλλη εικόνα έδειχνε τη Hilton με ένα αστραφτερό φόρεμα και λευκά γυαλιά ηλίου καθώς ο Reum ήταν ντυμένος με σμόκιν και περπατούσε δίπλα της μπροστά σε ένα γραφικό floral φόντο.

Σε μια άλλη φωτογραφία που τραβήχτηκε στις Μαλδίβες, ο Reum φιλούσε τη γυναίκα του στο κεφάλι καθώς εκείνη τύλιξε τα χέρια της γύρω του φορώντας ένα απαλό ροζ φόρεμα.

Η τελευταία φωτογραφία που κοινοποίησε η Hilton ήταν από το ζευγάρι να φιλιέται κατά τη διάρκεια του πολυτελούς γάμου τους, τον Νοέμβριο του 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Η ανάρτηση της Hilton ακολούθησε μια άλλη ανάρτηση γενεθλίων που μοιράστηκε για το Reum με μια συλλογή από κλιπ του ζευγαριού μαζί.

«Χρόνια πολλά στον σύζυγό μου και τον καλύτερο φίλο μου. Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω τόσο ασφαλής και σαν στο σπίτι μου και πιο αγαπητή από ό,τι με έχουν αγαπήσει ποτέ πριν», έγραψε η κληρονόμος στα κλιπ.

«Μου έδειξες πραγματικά πώς είναι η αληθινή αγάπη!  Έχεις μια χρυσή καρδιά και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όλες τις περιπέτειές μας με το #CutesieCrew. Σε αγαπώ όλο και περισσότερο κάθε μέρα!».

Η Hilton και η Reum μοιράζονται μαζί δύο παιδιά: τον  Phoenix και την London, την οποία υποδέχτηκαν τον Νοέμβριο.

Πάρις Χίλτον: Οι σπάνιες φωτογραφίες του γιού της για τα πρώτα του γενέθλια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Μαριέττα, είσαι η αγάπη μου»: Η ερωτική εξομολόγηση του Λέων Πατίτσα στη Χρουσαλά για τα γενέθλιά της

Her News

Δημήτρης Σταρόβας: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν έχει αλλάξει κάτι…»

Her News b

Σοφία Μουτίδου: Σε μεγάλο πένθος η ηθοποιός – “Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας της

HerNews ka