HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του και την δικαστική απόφαση

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φαίνεται ότι κάνει βήματα προόδου στην εξέλιξη της υγείας του, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Αγαμέμνων Τάτσης στην εκπόμπή Super Κατερίνα.

«Όπως γνωρίζετε, ήταν ένας πολυτραυματίας με σοβαρές βλάβες σε πάρα πολλά όργανα του σώματός του, με ότι αυτό σημαίνει… Πρέπει να πούμε ότι ένα ιατρικό θαύμα ήταν το ότι έζησε, και ένα δεύτερο το ότι γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που κάνανε οι φυσικοθεραπευτές, σε βαθμό, που όπως με πληροφόρησαν, να αποτελέσει και αντικείμενο ιατρικής βιβλιογραφίας.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του με το μήνυμα και τον  απολογισμό του τροχαίουΑυτό που μου έμεινε από αυτή την υπόθεση και από αυτά που έχουν δει τα δικά μου μάτια, αυτό που νομίζω ότι πρέπει να αναδυθεί είναι ένα, να φτιάξουμε στη χώρα μας λειτουργικά κέντρα αποκατάστασης. Αυτό πρέπει να αναδείξουμε στον δημόσιο λόγο. Ο Κωνσταντίνος είχε την τύχη να πάει σε ένα εξαιρετικό ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης. Όμως στα ιδιωτικά κέντρα αποκατάστασης τα κόστη είναι πολύ μεγάλα και το δημόσιο καλύπτει για ελάχιστο διάστημα την παραμονή τον ανθρώπων που το έχουν ανάγκη» ανέφερε αρχικά ο κύριος Τάτσης.

«Δικαστικά, είμαστε στην ευχάριστη θέση για πρώτη φορά να πούμε ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε δικαστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις δικαστικές αποζημιώσεις και μάλιστα, το Εφετείο τις επαύξησε. Κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική. Επίσης, πριν λίγο καιρό έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. Σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό Εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου» αποκάλυψε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό το βράδυ των Χριστουγέννων του 2017 όταν λεωφορείο τον παρέσυρε με τη μηχανή του. Έκτοτε βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τη σύζυγό του στο πλευρό του και δίνει καθημερινά μάχη με τη ζωή του κάνοντας αλεπάλληλες επεμβάσεις.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Άλλαξε την εικόνα του προφίλ του στο Facebook για πρώτη φορά μετά το ατύχημα

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάνος Μουζουράκης στην Κατερίνα Καινούργιου: «Θα φροντίσω το δεύτερο παιδί να είναι αγόρι για να το παντρευτείς»

HerNews ka

Κατερίνα Στικούδη: “Ο γιος μου ειναι ίδιος ο άνδρας μου. Ένας πανέμορφος μπέμπης”

HerNewskl

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου του από τη Λένα Δροσάκη

Her News