HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοκάρει η Μικαέλα Φωτιάδη για τον άγριο ξυλοδαρμό της: «Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι»

Η Μικαέλα Φωτιάδη με φωτογραφίες που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε δείχνοντας τα σημάδια στο πρόσωπό της.

Η εκπομπή Super Κατερίνα, παρουσίασε μια φωτογραφία την οποία είχε κοινοποιήσει η πρώην παίκτρια του GNTM στους στενούς της φίλους στο Instagram όπου έγραφε: «Έστειλε τελικά τα ανθρωπάκια του… Μπράβο να σε χαίρονται».

Λίγο αργότερα, η Μικαέλα Φωτιάδη δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία στα Instagram Story της όπου έγραφε:

«Κανείς δεν με σακατεύει εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τ’ άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, η Μικαέλα Φωτιάδη δήλωσε: «Πονάω ακόμη, δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά. Ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκανα επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν έχει κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό, χτύπησα τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για το περιστατικό:

«Συνεχίζουμε να είμαστε φίλες και να είμαι δίπλα της. Μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και θα τα πούμε όταν επιστρέψει. Γνωρίζω ότι τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της. Έχει πει η ίδια ότι έχει χωρίσει. Γνωρίζω ότι περνάει δύσκολα τελευταία και από τον χωρισμό της. Έχουν πρόβλημα στη συνεννόηση. Από ό,τι ξέρω η Μικαέλα έχει νοικιάσει σπίτι και μένει μόνη της και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της», αποκάλυψε η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Στικούδη: «Ο σύζυγός μου είναι δίπλα μου σε όλα, έχω κόλλημα μαζί του»

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: Απαντάει στο ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού!

HerNewskl

Κατερίνα Διδασκάλου: «Η κακοποίηση δυστυχώς συμβαίνει κάθε μέρα και με τραγικά αποτελέσματα»

Her News