HerNews.gr
Social News

Ζόζεφιν: Η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της (ΦΩΤΟ)

Η μητέρα της Ζόζεφιν, Μαργαρίτα Βεντή, είναι επίσης τραγουδίστρια και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη.

Η Μαργαρίτα Βεντή, πήρε διαζύγιο με τον πατέρα της Ζόζεφιν και έκτοτε μετακόμισε στις ΗΠΑ ενώ η τραγουδίστρια έμεινε στην Ελλάδα με τον πατέρα της.

«Είχα πρόβλημα γιατί, όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, μιλούσα μόνο γερμανικά και οι γονείς μου με έγραψαν σε αμερικάνικο σχολείο και έκαναν μαθήματα ελληνικών ως δεύτερη γλώσσα σε φροντιστήριο. Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν από μικρή ηλικία λόγω των Ελληνικών μου.

Ένιωθα ότι δεν είχα ταυτότητα. Πάντα ήμουν Αμερικανάκι για τους Έλληνες και όχι 100% Ελληνίδα, γιατί είχα ξένους γονείς. Τώρα πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Τα παιδιά είναι σκληρά. Αυτό το βλέπω και με τον αδερφό μου, που αναγκαστήκαμε να τον αλλάξουμε σχολείο στην Αμερική γιατί του έκαναν bullying», είχε δηλώσει η Ζόζεφιν στο παρελθόν.

Μητέρα και κόρη βγαίνουν αρκετά συχνά σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας για να διασκεδάσουν, έτσι και τώρα που αποφάσισαν να επισκεφθούν το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Όπως θα δείτε η Ζόζεφιν μοιάζει πολύ στη μητέρα της, με την οποία έχει μικρή διαφορά ηλικίας καθώς την γέννησε όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

«Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και τραγουδούσε τα πάντα και όταν της είπα ότι θέλω να γίνω κι εγώ μου είπε: “μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς”. Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα κι εγώ μαζί της. Δεν το ήθελε και με μάλωσε. Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής.

Η μητέρα μου χαίρεται για έμενα για τι νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Όταν ήμουν 9 χρονών η μητέρα μου έκανε την πρώτη της επιτυχία και τη θυμάμαι ακόμη. Η μητέρα μου εγκρίνει τη σχέση μου και τον Νίνο», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζόζεφιν.

Ζόζεφιν: «Βαπτίστηκα πριν 5 χρόνια, οι γονείς μου ήθελαν να επιλέξω τη θρησκεία μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Μοιραράκη: Έκλεισε τα 42 – Η χιουμοριστική ανάρτηση της βασίλισσας των χαλιών

Her News

Victoria Beckham: Υπενίσσεται ότι θα επανενωθούν οι Spice Girls;

HerNews ka

Μαρία Ηλιάκη: “Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι..δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού”

HerNewskl