HerNews.gr
Social News

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδεψε στο Λονδίνο για τα γενέθλια της κόρης της (ΦΩΤΟ)

Η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της προκειμένου να βρεθεί στο Λονδίνο -εκεί όπου σπουδάζει η κόρη της- για τα γενέθλια της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει σήμερα 8 Φεβρουαρίου τα γενέθλιά της και γίνεται 20 χρονών και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από κοντά της η Δέσποινα Βανδή.

Μητέρα και κόρη βγήκαν για δείπνο για να γιορτάσουν και η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτή η αγάπη ήρθε πριν 20 χρόνια στη ζωή μου και την έλουσε με φως!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μετακομίσει εδώ και έναν χρόνο στο Λονδίνο για να σπουδάσει υποκριτική όμως επισκέπτεται πολύ συχνά την Ελλάδα για να είναι κοντά στη μητέρα της.

Το βράδυ της Τετάρτης 7/2 η Δέσποινα Βανδή επισκέφθηκε με την κόρη της το Piccadilly Theatre και παρακολούθησαν το μιούζικαλ Moulin Rouge.

Ο σύντροφος της Μελίνας, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δεν επισκέφθηκε πάντως την αγαπημένη του για τον εορτασμό των γενεθλίων της και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση για να της ευχηθεί.

Μάλιστα τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονόπουλου ήταν τον περασμένο Δεκέμβρη στο πάρτι για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του personal trainer όπου το παρών έδωσε και η Δέσποινα Βανδή.

«Είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον Αλέξανδρο. Είναι μια πάρα πολύ όμορφη επιχείρηση με φαγητά υγιεινά, μαμαδίστικα, διατροφικά, συνδυάζεται και με το γυμναστήριο. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να ευχηθώ και φαίνεται ότι είναι κάτι που θα πάει πολύ μπροστά», είχε δηλώσει η Μελίνα Νικολαΐδη στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μελίνα Νικολαΐδη: Στο νέο επιχειρηματικό βήμα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Δέσποινα Βανδή – Οι πρώτες δηλώσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: “Αυτό όλη μέρα σήμερα. Εμετούς, κακό. Πεινάω αλλά δεν θέλω να φάω”

HerNewskl

Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Her News b

La Casa de Papel: Η Ούρσουλα Κορμπερό ξεσηκώνει το instagram

Her News