HerNews.gr
Social News

Beyoncé: Ανακοίνωσε το νέο άλμπουμ της με τραγούδια κάντρι και «έριξε» το ίντερνετ

Η Beyoncé ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα κυκλοφορήσει την πολυαναμενόμενη δεύτερη πράξη του άλμπουμ της «Renaissance» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στις 29 Μαρτίου.

Η σούπερ σταρ της μουσικής ανακοίνωσε επίσης δύο νέα τραγούδια από το project της κάντρι, το “Texas Hold ‘Em” και το “16 Carriages”, σε υπηρεσίες streaming κατά τη διάρκεια του Super Bowl του 2024 , στο οποίο παρευρέθηκε με τον σύζυγό της, Jay-Z και τις δύο κόρες τους.

Αυτή είναι η δεύτερη εισβολή της Beyoncé στη μουσική κάντρι μετά το “Daddy Lessons” από το άλμπουμ της το 2016, “Lemonade”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η Beyoncé δημοσίευσε ένα teaser βίντεο με δυτικό θέμα για το επερχόμενο άλμπουμ της στο Instagram εκτός από το εξώφυλλο για τα διπλά κύρια σινγκλ της.

Η είδηση ​​ήρθε λίγες στιγμές αφότου η Beyoncé εμφανίστηκε σε μια διαφήμιση της Verizon σχετικά με το σπάσιμο του διαδικτύου κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος NFL μεταξύ των Kansas City Chiefs και των San Francisco 49ers.

Στη διαφήμιση, η τραγουδίστρια αναδημιουργούσε το μουσικό βίντεο “Hold Up” από το οπτικό της άλμπουμ “Lemonade”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Οι θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία το “Act II” από τότε που η Beyoncé ανακοίνωσε τον Ιούλιο του 2022 ότι είχε μια εποχή τριών μερών στο δρόμο.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε τον φιλόδοξο κύκλο άλμπουμ με το χορευτικό «Renaissance», το οποίο ακολούθησε με μια προσοδοφόρα παγκόσμια περιοδεία και μια ταινία για τη συναυλία.

Η πρώτη πράξη, η οποία περιελάμβανε τα επιτυχημένα σινγκλ «Break My Soul» και «Cuff It», έλαβε τέσσερα Grammy και έκανε την Beyoncé την πιο πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα στην ιστορία του σόου με 32 νίκες καριέρας.

Beyoncé: Η σειρά περιποίησης μαλλιών της είναι καθ’οδόν! Δείτε το teaser

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Her News b

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: “Έπνιξε” στα λουλούδια τη Χρύσα Μιχαλοπούλου με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο – Η ρομαντική φωτογραφία

Her News

Kim Kardashian: To βίντεο με την κορούλα της Νοrth που έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα viral!

HerNewskl