HerNews.gr
Beauty

Beyoncé: Η σειρά περιποίησης μαλλιών της είναι καθ’οδόν! Δείτε το teaser

Η σειρά περιποίησης μαλλιών της Beyoncé είναι επιτέλους στο δρόμο της!

Η μεγάλη σταρ αποκάλυψε την πρώτη εμφάνιση της νέας της μάρκας περιποίησης μαλλιών «Cécred» σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα καθώς ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα περιμένουν οι θαυμαστές να δουν την πολυαναμενόμενη σειρά.

«Τα μαλλιά είναι ιερά. Το ταξίδι ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου. Επισκεφτείτε το CECRED.COM», έγραψε η Beyoncé στη λεζάντα του τρέιλερ, που δημοσιεύτηκε στο Instagram και την επίσημη ιστοσελίδα της την Τρίτη.

Στο κλιπ, μια ομάδα γυναικών που εργάζονται σε ένα κομμωτήριο εμφανίζεται για πρώτη φορά σε πλάνα που προβάλλεται σε μια ντραπέ οθόνη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Το κομμωτήριο ονομάζεται «Headliners Hair Salon», από το κομμωτήριο που άνοιξε η μαμά της Beyoncé, Tina Knowles, το 1990 στο Χιούστον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Στη συνέχεια, το βίντεο κόβεται σε λήψεις γυναικών με διαφορετική υφή μαλλιών που λούζουν τα μαλλιά τους με σαμπουάν, πριν επιστρέψουν στο σαλόνι καθώς η κάμερα κάνει ζουμ σε μια φωτεινή φωτεινή επιγραφή σε εσωτερικούς χώρους που γράφει “Headliners La Mode Salon”. 

Σε μια μεταγενέστερη λήψη, η Beyoncé εμφανίζεται να κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα καθώς λούζει τα μαλλιά της σε έναν λουτήρα κομμωτηρίου, πριν εμφανιστεί ξανά το κομμωτήριο Headliners με εργάτες και πελάτες να συζητούν μακριά.

Το τρέιλερ τελειώνει με αναδρομικά πλάνα της Beyoncé ως παιδί με τη μαμά Tina. Στη συνέχεια κόβεται σε μαύρο καθώς το όνομα της μάρκας περιποίησης μαλλιών εμφανίζεται με λευκά γράμματα. 

Στην επίσημη σελίδα της σειράς περιποίησης μαλλιών στο Instagram, δημοσιεύτηκε ένα δεύτερο κλιπ την Τρίτη που δείχνει την τραγουδίστρια να μοιράζεται λίγα περισσότερα για το πολυσύχναστο νέο της brand. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CÉCRED (@cecred)

Η Beyoncé ακούγεται να λέει στην αρχή του κλιπ, «Προφανώς, μεγάλωσα στο κομμωτήριο της μητέρας μου», πριν εμφανιστεί το λογότυπο της μάρκας στην οθόνη και εμφανιστεί ένα μοντάζ των θαυμαστών της που συζητούν τη σειρά περιποίησης μαλλιών της.

«Καλώς ήρθατε στο ταξίδι των μαλλιών μου», λέει η μητέρα τριών παιδιών. 

«Οι φήμες είναι αληθινές. Το Cécred έρχεται. Σημειώστε τα ημερολόγιά σας 2.20.24», διαβάστε τη λεζάντα. 

Η Beyoncé ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη νέα της σειρά περιποίησης μαλλιών τον Μάιο του 2023. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram εκείνη την εποχή.

«Πόσοι από εσάς ήξεραν ότι η πρώτη μου δουλειά ήταν το σκούπισμα μαλλιών στο κομμωτήριο της μαμάς μου;  Οι Destiny’s Child  ξεκίνησαν κάνοντας εμφανίσεις για πελάτες ενώ έφτιαχναν τα μαλλιά τους», έγραψε η Beyoncé.

Beyoncé: Δημοσίευσε σπάνιο βίντεο στο οποίο κάνει unboxing το νέο της άρωμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ιδέες για λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Her News

Cali twist: To πιο ινσταγκραμικό καλοκαιρινό χτένισμα

HerNewskl

Ροζ μαλλιά: Η τάση που αξίζει να δοκιμάσεις

Her News