HerNews.gr
DECORNEWS

5 τρόποι για να επαναχρησιμοποιήσετε τα άδεια γυάλινα βάζα

Την επόμενη φορά που θα αδειάσετε ένα γυάλινο βάζο σάλτσας ζυμαρικών, μπορεί να θέλετε να το σκεφτείτε δύο φορές πριν το πετάξετε στον κάδο ανακύκλωσης.

Υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τρόποι να επανατοποθετήσετε άδεια γυάλινα βάζα για να προσθέσετε λειτουργικότητα στο σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα στη διαδικασία.

Είτε λαχταράτε λίγη επιπλέον οργάνωση στο μπάνιο, στο γραφείο στο σπίτι ή στην κουζίνα οι παρακάτω συμβουλές θα σας εμπνεύσουν και θα είστε έτοιμοι να φέρετε το σπίτι σας σε κορυφαία μορφή.

Ακολουθούν πέντε τρόποι για να επαναχρησιμοποιήσετε γυάλινα βάζα.

Οργανωτές γραφείου

Σταματήστε να αφήνετε την ακαταστασία να κατακλύζει τον χώρο του γραφείου σας και να σας αποσπά την προσοχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αντίθετα, διατηρήστε το γραφείο σας να φαίνεται ωραίο και τακτοποιημένο μετατρέποντας τα άδεια γυάλινα βάζα σε οργανωτές που μπορούν να φιλοξενήσουν τα πάντα, από στυλό και μαρκαδόρους μέχρι συνδετήρες. Το διαφανές γυαλί επιτρέπει την ορατότητα, καθιστώντας απλό τον εντοπισμό και την ανάκτηση αντικειμένων όταν χρειάζεται.γυάλινο βάζο που κρατά χρωματιστά μολύβια

Αποθήκευση προμηθειών χειροτεχνίας

Σε μια σχετική σημείωση, τα γυάλινα βάζα είναι επίσης εξαιρετικά δοχεία για προμήθειες χειροτεχνίας. Οργανώστε τις προμήθειες χειροτεχνίας σε διαφορετικά βάζα με βάση κατηγορίες, όπως κουμπιά, χάντρες ή κορδέλες.

Αποθήκευση μπάνιου

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα σε πλαστικά δοχεία μπάνιου στο κατάστημα, όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άδεια γυάλινα βάζα που έχετε ήδη στη διάθεσή σας για να εκπληρώσετε τον ίδιο σκοπό. 

γυάλινα βάζα που κρατούν βαμβακερές μπάλες και μύτες q

Βάζα για λουλούδια

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να επαναχρησιμοποιήσετε τα γυάλινα βάζα για να φέρετε λουλούδια στο σπίτι σας. 

γυάλινα βάζα με φυτά

Θήκη για είδη κουζίνας

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, δεν υπάρχει τίποτα κακό με τη χρήση γυάλινων βάζων στο δωμάτιο από το οποίο προέρχονται – την κουζίνα. Μπορείτε να μετατρέψετε ένα άδειο γυάλινο βάζο σε θήκη για μαγειρικά εξαρτήματα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι τέτοια βάζα ξεπλένονται εύκολα περιοδικά και μπορούν ακόμη και να τα σκάσουν στο πλυντήριο πιάτων.

Πως να σιδερώσετε ρούχα: 4 απλά βήματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Kendall Jenner ανοίγει το πολυτελές σπίτι της

Her News b

Πως να φέρετε την άνοιξη στη βεράντα σας – 5 εύκολες & οικονομικές ιδέες

HerNews ka

Ποια 6 αντικείμενα στο σπίτι δεν μπορείς να καθαρίσεις με ξύδι

Her News