HerNews.gr
Διεθνή

Sasha Montenegro: «Έφυγε» από τη ζωή η Μεξικανή ηθοποιός

Πριν από το τέλος της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε ο θάνατος της Μεξικανής ηθοποιού, Sasha Montenegro σε ηλικία 78 ετών. Ήταν η κόρη της, Nabila Lopez Portillo , που επιβεβαίωσε την είδηση.

Η χήρα του πρώην προέδρου του Μεξικού, Jose Lopez Partillo, πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε από τον καρκίνο του πνεύμονα από τον οποίο έπασχε εδώ και πολλά χρόνια.

Ποια ήταν η Sasha Montenegro ;

Η Aleksandra Aimovi Popovi , πιο γνωστή ως Sasha Montenegro , γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1946 στο Μπάρι της Ιταλίας, αν και οι γονείς της κατάγονταν από τη Γιουγκοσλαβία.

Η διασημότητα ανήκει στην αριστοκρατική οικογένεια του Μαυροβουνίου , εξ ου και το καλλιτεχνικό της όνομα, που σκοτώθηκαν σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.Sasha Montenegro (Slavic Actress who married a Mexican President) :  r/VindictaRateCelebsΞεχώρισε στις αρχές της δεκαετίας του ’70 όταν ήταν μόλις 23 ετών. Σιγά σιγά άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα καθώς άρχισε να εργάζεται σε περισσότερες ταινίες, ακόμη και σε σαπουνόπερες, αν και πολλοί τη θυμούνται για το αμφιλεγόμενο ειδύλλιό της με τον Jose Lopez Portillo , πρώην πρόεδρο του Μεξικού.

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1970 και του 1980 θεωρούνταν μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς του μεξικανικού κινηματογράφου.Sasha Montenegro (Slavic Actress who married a Mexican President) :  r/VindictaRateCelebsΗ Sasha Montenegro πολέμησε με τον López Portillo κατά τα τελευταία του χρόνια. Όταν νοσηλεύτηκε με πνευμονία το 2004, οι επισκέψεις της μαζί του περιορίστηκαν από τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και εν μέσω διαδικασίας διαζυγίου, ο López Portillo πέθανε.

Η κληρονομιά της στην ψυχαγωγία και η ιστορία της ζωής της έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη λαϊκή κουλτούρα του Μεξικού. Οι θαυμαστές, οι συνάδελφοί της και η οικογένειά της έχουν αρχίσει να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και να τη θυμούνται με στοργή και σεβασμό. Οι λεπτομέρειες της κηδείας της θα ανακοινωθούν έγκαιρα στον Τύπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Taylor Swift: Συνελήφθη ο «μανιακός stalker» που προσπάθησε να μπει στο σπίτι της

HerNews ka

Sarah Jessica Parker: Ποιο αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή;

HerNewskl

Beyonce: Σπάνια εμφάνιση με την μικρή κόρη της

HerNews ka