HerNews.gr
Beauty

Μαύρο vs Καφέ eyeliner: Πότε και γιατί να φοράτε το καθένα

Ακόμα κι αν η συλλογή eyeliner σας είναι γεμάτη με ένα ουράνιο τόξο αποχρώσεων, όλες έχουμε αυτό το αξιόπιστο ουδέτερο στο οποίο απευθυνόμαστε για καθημερινή χρήση. Για μερικούς, είναι ένα σχεδόν καφέ για άλλους, είναι το κλασικό και αγαπημένο μαύρο.

Ενώ και τα δύο έχουν οφέλη, το ερώτημα παραμένει: Στη μάχη του καφέ εναντίον του μαύρου eyeliner, ποιο είναι το υπέρτατο;

Σύμφωνα με τους καλλιτέχνες μακιγιάζ, η απάντηση είναι το κλασικά απογοητευτικό αλλά και απελευθερωτικό “και τα δύο” – εξαρτάται μόνο από την εμφάνιση που προσπαθείτε να επιτύχετε. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο ένα.

Τα οφέλη του καφέ eyeliner

Προσφέρει μια πιο διακριτική εμφάνιση

Οι καφέ αποχρώσεις είναι εγγενώς πιο ανοιχτές και πιο διακριτικές από το μαύρο και είναι εξαιρετικές για τη δημιουργία μιας πιο απαλής επιλογής στα μάτια. Αν θέλετε να κάνετε μια φυσική εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ , τότε το καφέ eyeliner είναι η καλύτερη επιλογή. 

Κολακεύει τα χαρακτηριστικά

Αν και ο καθένας μπορεί να φορέσει όποια απόχρωση eyeliner θέλει, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ λένε ότι οι καφέ τόνοι είναι ιδιαίτερα κολακευτικοί σε πιο ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά, επειδή είναι λιγότερο σκληροί από τους αντίστοιχους μαύρους. Τα πράσινα και γκρι χρώματα ματιών και οι πολύ ανοιχτόχρωμοι τόνοι δέρματος με ροζ υποτόνους ταιριάζουν καλύτερα στο καφέ eyeliner.

Τα οφέλη του μαύρου eyeliner

Προσθέτει δράμα

Από την Κλεοπάτρα μέχρι την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, το μαύρο eyeliner έχει εδραιώσει τη θέση του στην ιστορία για την ικανότητά του να προσθέτει δραματικότητα σε κάθε εμφάνιση. Οι πιο glam εμφανίσεις, όπως τα γατίσια και τα smokey μάτια, τείνουν να δείχνουν καλύτερα όταν δημιουργούνται με μαύρη επένδυση. 

Φαίνεται υπέροχο σε οποιονδήποτε

Σε αντίθεση με τους καφέ τόνους, που τείνουν να σκάνε περισσότερο σε ανοιχτόχρωμα μάτια και δέρμα, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει μαύρο eyeliner για να ενισχύσει την εμφάνισή του. “Σχεδόν οποιοσδήποτε με οποιοδήποτε χρώμα ματιών μπορεί να φορέσει μαύρη επένδυση – εξαρτάται από την προτίμηση.

Διατίθεται σε πολλές μορφές

Αν και τα μαύρα eyeliner είναι αρκετά μονότονα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πειραματιστείτε μαζί τους μέσω διαφορετικών μορφών. Οι υγρές φόρμουλες είναι εξαιρετικές για τη δημιουργία απρόσκοπτων γραμμών γραφικών, ενώ τα μολύβια μπορούν να προσφέρουν μια πιο απαλή εμφάνιση.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μεταξύ των δύο

  • Πόσο έντονη θέλετε να είναι η εμφάνισή σας
  • Το χρώμα των ματιών και ο τόνος του δέρματός σας
  • Οι δεξιότητές σας στο eyeliner

Pressed Powder vs Loose Powder: Οι διαφορές & η χρήση της κάθε μιας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bubble bob: Το κούρεμα που δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά!

HerNewskl

Jessica Chastain: Συνδύασε δύο beauty trends για το London Film Festival

HerNewskl

Aura Derma Beauty Clinic: Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες που θα σας κάνουν να λάμψετε στο ρεβεγίον!

HerNewskl