HerNews.gr
Social News

Selena Gomez: Ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα (ΦΩΤΟ)

Η Selena Gomez πόζαρε ενώ ήταν μέσα σε μια μπανιέρα σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram που κοινοποιήθηκε την Κυριακή καθώς απολάμβανε τις «40 ώρες» στο Παρίσι. 

Η 31χρονη ηθοποιός η οποία πρόσφατα μοιράστηκε ένα αφιέρωμα αγάπης στον φίλο της Benny Blanco για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προώθησε επίσης το επερχόμενο σινγκλ της με τίτλο Love On, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα στις 22 Φεβρουαρίου. 

Η Selena Gomez φαινόταν να κάθεται μέσα σε μια μπανιέρα ενώ σήκωνε τα χέρια της στον αέρα με την πλάτη της στραμμένη προς την κάμερα. Στο στιγμιότυπο ήταν καλυμμένη με σαπουνόφουσκες και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Selena έγραψε στους 429 εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους της, «40 ώρες. Παρίσι. Love On στις 22/2».

Συμπεριέλαβε μια ποικιλία από άλλες εικόνες στο καρουζέλ του Instagram που είχαν απαθανατίσει ξεχωριστές στιγμές από τη σύντομη απόδρασή της στην Πόλη της Αγάπης. 

Η ιδρύτρια του Rare Beauty απήλαυσε ένα νόστιμο κρουασάν καθώς και ένα ζεστό ρόφημα ενώ χαλάρωνε σε ένα καφέ. 

Η Selena Gomez φόρεσε ένα μακρυμάνικο, μαύρο τοπ, καθώς και μια έντονη κόκκινη απόχρωση στα χείλη της για την έξοδο. Τα μαλλιά της ήταν στο πλάι με ογκώδεις κυματισμούς. 

Η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα επιπλέον στιγμιότυπο ενώ καθόταν σε ένα μικρό, κυκλικό τραπέζι σε εξωτερικό χώρο και επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι κομψές, μαύρες αποχρώσεις. 

 

Πέρασε επίσης χρόνο εξερευνώντας το Παρίσι κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης και τράβηξε μια φωτογραφία με τον Πύργο του Άιφελ στο βάθος. 

Η πρώην σταρ του καναλιού της Disney ολοκλήρωσε το outfit με ένα μαύρο καλσόν καθώς και μαύρες μυτερές γόβες.

Τέλος, η τραγουδίστρια πόζαρε για μια αυθόρμητη φωτογράφιση ενώ βρισκόταν σε έναν χώρο με χαμηλό φωτισμό που περιείχε μαρμάρινο δάπεδο καθώς και ζωντανές, πορτοκαλί πόρτες και τοίχους. 

Selena Gomez: Έφερε την άνοιξη με τα Pastel Purple Nails της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka

O Light αποχαιρετά τον κολλητό του φίλο Mad Clip

Her News b

Τζούλια Ρόμπερτς: Γιορτάζει τα γενέθλια του συζύγου της με σπάνια φωτογραφία

HerNews ka