HerNews.gr
Διεθνή

Ben Affleck: Ετοιμάζει συνεργασία που μάλλον θα εκνευρίσει τη Jennifer Lopez

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter , η Jennifer Garner βρίσκεται σε «διαπραγματεύσεις» για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Matt Damon στο επόμενο σκηνοθετικό έργο του πρώην συζύγου της Ben Affleck, Animals.

Το θρίλερ του Netflix ακολουθεί έναν πολιτικό και τη γυναίκα του καθώς «λερώνουν τα χέρια τους» για να σώσουν τον γιο τους από απαγωγείς. Εάν η Jennifer Garner και ο Damon υπογράψουν, τα γυρίσματα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν στο Λος Άντζελες τον Μάρτιο.

Αν και η Jennifer Garner και ο Ben Affleck έχουν πρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες μαζί, αυτή θα ήταν η πρώτη τους συνεργασία από τότε και πριν ξεκινήσει ο 13χρονος γάμος τους το 2005.Jennifer Garner on speculation of reconciliation with Ben Affleck: 'We are  a modern family' | The Independent | The Independent

Το πρώην δυναμικό ζευγάρι του Χόλιγουντ γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Περλ Χάρμπορ το 2001 και συνέχισε στον κινηματογράφο με δύο ακόμη έργα μαζί: Daredevil (2003) και Elektra (2005). Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2005 και έχουν τρία παιδιά, τη Violet Anne, τη Seraphina Rose και τον Samuel.

Οι πρώην ανακοίνωσαν για πρώτη φορά τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2015, αν και δεν υπέβαλαν επίσημα αίτηση διαζυγίου μέχρι το 2018. Από τότε που τελείωσαν το γάμο τους, και οι δύο συνέχισαν τελικά με νέους συντρόφους.

Η Garner φέρεται να είναι ζευγάρι με τον CEO της τεχνολογίας John Miller από το 2018, ενώ ο Affleck παντρεύτηκε τη χαμένη του αγάπη, Jennifer Lopez, τον Ιούλιο του 2022—20 χρόνια μετά τον πρώτο τους αρραβώνα το 2002. Η Lopez έχει δύο παιδιά, τον Max και την Emme, με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony.How Jennifer Garner's new series reminds her of 'Alias' - Los Angeles TimesΜετά από κάποιες ομολογημένες αναταραχές μετά το διαζύγιο, η Garner και ο Affleck φαίνεται να συναγωνίζονται εξαιρετικά φιλικά, με τη Jennifer να φέρνει τα θετά αδέρφια Seraphina και Emme σε ένα ταξίδι στη Ντίσνεϋλαντ τον Μάιο του 2023.

«Πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι αυτά τα παιδιά μαζί σου», έγραψε ο Άφλεκ στο ένα αφιέρωμα για την Ημέρα της Μητέρας στη Garner το 2021. «Οι πιο τυχεροί γονείς στον κόσμο. Ευχαριστώ για όλα τα καλά που κάνεις. Χαρούμενη γιορτή της μητέρας. Με αγάπη, ο μπαμπά τους».

Η «ζηλιάρα» Jennifer Lopez προειδοποιεί τις γυναίκες που φλερτάρουν με τον Ben Affleck

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαράια Κάρεϊ: Γιατί δέχτηκε μήνυση 20 εκατομμυρίων για το “All I want for Christmas is you”;

Her News b

Ο δυσκολότερος χειμώνας της Ευρώπης: Ποια μέτρα θα ανακοινώσει η Κομισιόν

Her News

Tyga – Avril Lavigne: Επιβεβαιώνουν τη σχέση τους με ένα τρυφερό φιλί

HerNews ka