HerNews.gr
Διεθνή

Τέλος το talk show για τον Jimmy Kimmel; «Νομίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο»

Ο Jimmy Kimmel άφησε να εννοηθεί ότι το μεταμεσονύκτιο talk show του θα λήξει μετά τη λήξη του συμβολαίου του το 2025.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το τελικό μου συμβόλαιο. Μισώ ακόμη και να το λέω, γιατί όλοι με κοροϊδεύουν τώρα — κάθε φορά το σκέφτομαι αυτό, και μετά αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτσι. Έχω ακόμα λίγο περισσότερα από δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου και αυτό φαίνεται πολύ καλό. Αυτό φαίνεται αρκετό», είπε ο Kimmel στους Los Angeles Times σε μια ιστορία που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

Ο 56χρονος παρουσιαστής του “Jimmy Kimmel Live!” εξήγησε ότι η προετοιμασία για τη διοργάνωση των Όσκαρ του 2024 έχει επίσης προσθέσει στην επιθυμία του να αποσυρθεί.Ο Τζίμι Κίμελ όρθιος«Είναι δύσκολο να το λαχταράς όταν το κάνεις», είπε στην εφημερίδα. «Το βράδυ της Τετάρτης, ήμουν πολύ κουρασμένος και είχα όλα αυτά τα σενάρια να περάσω – έπρεπε να αναθεωρήσω και να ξαναγράψω όλες αυτές τις ιδέες για τα Όσκαρ – και κυριολεκτικά αποκοιμήθηκα στον υπολογιστή μου».

«Σε εκείνες τις στιγμές, σκέφτομαι, “δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό μου”. Αλλά μετά, έρχεται το καλοκαίρι ή κάνω απεργία και αρχίζεις να λες “Ναι, μου λείπουν τα διασκεδαστικά πράγματα”».

Jimmy Kimmel holding Guillermo Rodriguez«Δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνω», παραδέχτηκε. «Μπορεί να μην είναι κάτι που γνωρίζει κανένας άλλος εκτός από εμένα».

Ο νικητής των Emmy εξήγησε ότι έχει «πολλά χόμπι», όπως η μαγειρική και το σχέδιο.

«Ξέρω ότι όταν πεθάνω, αν είμαι αρκετά τυχερός να πεθάνω με τους δικούς μου όρους στο κρεβάτι μου, θα σκεφτώ: “Ω, δεν μπόρεσα ποτέ να φτάσω σε αυτό και ποτέ δεν μπόρεσα φτάσε σε αυτό”. Απλώς το ξέρω για τον εαυτό μου», μοιράστηκε.

Ο Jimmy Kimmel μίλησε προηγουμένως για την εσωτερική του συζήτηση σχετικά με τη συνέχιση της εκπομπής και μάλιστα φάνηκε ότι ήθελε να το τερματίσει πριν από το Writers Guild Strike το καλοκαίρι.

«Όπως γνωρίζετε, είχα μεγάλη πρόθεση να συνταξιοδοτηθώ ακριβώς την εποχή που ξεκίνησε η απεργία», είπε ο Kimmel σε συναδέλφους παρουσιαστές του τοκ σόου αργά το βράδυ στο podcast «Strike Force Five» τον Αύγουστο.Timothee Chalamet, Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh ποζάρουν με τον Jimmy KimmelΩστόσο, ήταν η ίδια η απεργία που τον έκανε να συνειδητοποιήσει: «Ω, ναι, είναι κάπως ωραίο να δουλεύεις».

«Είμαι ο Tom Brady χωρίς δαχτυλίδια ή δάχτυλα», αστειεύτηκε ο Kimmel, αναφερόμενος στην περίφημη συνταξιοδότηση του Tom Brady και στη συνέχεια αποσύρθηκε πριν αποσυρθεί για άλλη μια φορά.

Ο Kimmel φιλοξενεί το δημοφιλές μεταμεσονύκτιο talk show του ABC από το 2003. Πρόσφατα γιόρτασε τα 20 χρόνια της εκπομπής με τους ίδιους καλεσμένους που εμφανίστηκαν στο πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ο κωμικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με το ABC το 2022 για τρία χρόνια.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός για το χαστούκι του αιώνα στον Κρις Ροκ

Her News b

Έξαλλη η Μέγκαν Μαρκλ: Έδιωξε γυναίκα που πλησίασε τον πρίγκιπα Χάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Έγκυος η Σκάρλετ Γιόχανσον – Το κρατούσε μυστικό

Her News