HerNews.gr
Μόδα

Πως να φορέσετε λεοπάρ στάμπα ακόμα και αν είστε λάτρης του μίνιμαλ

Κάθε γενιά φαντάζεται ότι έχει επανεφεύρει τον τροχό όσον αφορά τις τάσεις της μόδας, επαναστατώντας ενάντια στα στυλ και τις σιλουέτες των προγόνων της και ξεχωρίζοντας από μόνη της. Η γενιά του TikTok, ωστόσο, φαίνεται να βιώνει αυτόν τον κύκλο με ταχύτητα, με κάθε μήνα να φέρνει μια νέα αισθητική στο προσκήνιο. Πάρτε το “Clean Girl”, ένα “Μόλις ξύπνησα έτσι, αλλά στην πραγματικότητα πέρασα δύο ώρες κάνοντας το μακιγιάζ μου”, το οποίο από τότε μεταμορφώθηκε σε “Mob Wife”, μια σκληρά λαμπερή φιγούρα, σκούρα γυαλιά ηλίου, παλτά από ψεύτικη γούνα και λεοπάρ ρούχα.

Η εμφάνιση Mob Wife κυκλοφορεί στη σφαίρα της μόδας εδώ και δεκαετίες, με το “femme fatale leopard print” το πιο σταθερά ευχάριστο στοιχείο για το κοινό. Πολύ πριν οι Gen-Zers πάνε στο TikTok για να δώσουν την καλύτερή τους Carmela Soprano, η Naomi Campbell φορούσε το μοτίβο από την κορυφή μέχρι τα νύχια στο show του Alaïa φθινόπωρο/χειμώνα 1991.Λεοπάρ ρούχαΗ θεά της ροκ Ντέμπι Χάρι πόζαρε με μια λεοπάρ φόρμα και η Κέιτ Μος απέφευγε τους παπαράτσι με τζιν και ένα λεοπάρ παλτό. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την Joan Collins, η οποία έχει κάνει τη μαξιμαλιστική να τυπώνει MVP της γκαρνταρόμπας της. 

Το λεοπάρ print έχει φορεθεί από εικονίδια όπως η Kate Moss, η Anita Pallenberg, η Blondie και πολλές άλλες. Ενώ κάποιοι σκέφτονται το λεοπάρ ως τολμηρή στάμπα, κάποιοι το βλέπουν περισσότερο ως ουδέτερο βασικό προϊόν. Ένα απλό ντύσιμο με το τέλειο λεοπάρ παλτό θα σας κάνει να φαίνεστε σαν το πιο cool άτομο σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ένα λεοπάρ παλτό αλλάζει το παιχνίδι της γκαρνταρόμπας σου.

Πολλοί από εμάς θα έχουμε ήδη κομμάτια με τις συγκεκριμένες στάμπες στις ντουλάπες μας, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να επεξεργαστούμε αυτά τα κλασικά στυλ για τη νέα σεζόν – κάτι που δεν σημαίνει ότι αγοράζουμε κάτι νέο. Οι συμβουλές μας για στυλ λεοπάρ για το 2024;Μας αρέσουν οι ανατροπές των εμφανίσεων της Kate Moss της δεκαετίας του ’90 με leopard στάμπες, οι οποίες επικεντρώνονται σε μια μόνο στάμπα σε συνδυασμό με περισσότερα μονόχρωμα κομμάτια, όπως ένα ουδέτερο πλεκτό με λαιμόκοψη και ένα προσαρμοσμένο παντελόνι ή τζιν. 

Φυσικά, η προσέγγιση Mob Wife απαιτεί λίγο περισσότερο δράμα. Μιλάμε για φορέματα με λεοπάρ στάμπα (πολύ Dolce), λεοπάρ παλτό που τυλίγονται στους ώμους και άφθονο διπλασιασμό (ή και τριπλασιασμό) στη στάμπα, ένα παπούτσι ή τσάντα με λεοπάρ είναι ένας εύκολος τρόπος. 

Φούτερ με φούστα: Ένας συνδυασμός μόδας που ξεχωρίζει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε το τζιν ύφασμα με τον πιο στυλάτο τρόπο!

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε το απόλυτο barbie look με ένα bandage φόρεμα

HerNewskl

Hailey Bieber: Εμφανίστηκε με το επόμενο χειμερινό trend

HerNewskl