HerNews.gr
Διεθνή

Hailey Bieber: Είναι απογοητευμένη από την «ανωριμότητα» του Justin – Περνούν κρίση

Ο γάμος του Justin και της Hailey Bieber φέρεται να αντιμετωπίζει προκλήσεις, με τις φήμες να υποδηλώνουν ότι έχουν διαφωνία για διάφορα θέματα.

Σύμφωνα με αναφορές, ο Justin συχνάζει μόνος του σε πάρτι στο Χόλιγουντ, προκαλώντας ένταση μεταξύ του ζευγαριού για τους πρώην, τα οικογενειακά σχέδια και τη συμπεριφορά του.

Το πρόσφατο ταξίδι τους στο Λας Βέγκας για το Super Bowl ανέδειξε την τεταμένη σχέση τους, με τον Justin να εμφανίζεται μελαγχολικός ενώ η Hailey να συναναστρέφεται με την Khloe Kardashian κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.«Έμοιαζε να θέλει να είναι οπουδήποτε παρά να κάθεται δίπλα στη γυναίκα του», είπε μια πηγή στο National Enquirer.

«Πρέπει να αναρωτιέστε γιατί μπήκε στον κόπο να πάει. Προφανώς δεν απολάμβανε την ερμηνεία του Usher, το παιχνίδι – ή την παρέα της Hailey. Και όσο πιο πολύ διασκέδαζε η Hailey, τόσο πιο ζοφερός γινόταν ο Justin!».

Το ζευγάρι αγωνίζεται

Πηγές ισχυρίζονται ότι οι ενέργειες της Hailey, ειδικά η αλληλεπίδρασή της με τον Usher, έκαναν τον Justin να αισθάνεται ταπεινωμένος, καθώς ο Usher πρωταγωνιστούσε τη νύχτα.

Επιπλέον, η Hailey φέρεται να είναι απογοητευμένη με την ανωριμότητα του Justin και υπέφερε από πυρετό στην καμπίνα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους εν μέσω κρίσεων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της μάχης του με τη νόσο του Λάιμ και του μίνι εγκεφαλικού της Hailey και της επακόλουθης διάγνωσης καρδιακής πάθησης.«Από τη σκοπιά της Hailey, περνούν ακόμα πάρα πολύ χρόνο μαζί. Έχει βαρεθεί κυριολεκτικά να τον βλέπει!»

Οι πηγές υποστηρίζουν ότι η Hailey έχει κουραστεί από την άρνηση του Justin να ωριμάσει και έχει σύγκρουση για τη δημιουργία οικογένειας με κάποιον που θεωρεί ακόμη παιδί.

«Είναι σαν να ζεις με ένα παιδί. Δεν αντέχει ούτε τα ρούχα που φοράει», είπε μια πηγή σύμφωνα με το RadarOnline.com.

«Έχει βαρεθεί να είναι η νοσοκόμα του. Έχουν τσακωθεί πολύ».

Justin Bieber: Full in love με την Hailey και δεν το κρύβει!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Lady Gaga: Ποζάρει γυμνή για τη Vogue και εντυπωσιάζει

Her News

Συγκλονίζουν οι Έλληνες της ΕΜΑΚ: «Δυστυχώς έχουμε αφήσει νεκρούς στα συντρίμμια»

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αλλά χωρίς βραχιολάκι

Her News