HerNews.gr
Διεθνή

Chiara Ferragni – Fedez: Τίτλοι «τέλους» για το ζευγάρι

Πολλές φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για τον χωρισμό μεταξύ της Chiara Ferragni και του Fedez, και τώρα η Dagospia δεν έχει καμία αμφιβολία. Ο ράπερ έφυγε από το σπίτι την περασμένη Κυριακή. Την είδηση ​​επιβεβαίωσε και η Corriere della Sera.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, η αιτία του χωρισμού είναι τα πρόσφατα νομικά προβλήματα της Chiara Ferragni, οι επιθέσεις του ράπερ στο περιβάλλον της influencer και οι διαφωνίες μεταξύ των δύο που ξεκίνησαν μετά το περσινό Sanremo.

«Από το περσινό Sanremo, η ιστορία αγάπης μεταξύ των δύο είχε επιδεινωθεί, αλλά η influencer είχε αναβάλει οποιαδήποτε υποχρέωση για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της – εξηγεί η Dagospia –. Όταν όμως εκείνη βρέθηκε σε δύσκολη θέση, ο Fedez ήταν λιγότερο γενναιόδωρος, κατηγορώντας την ότι τα νομικά της προβλήματα είχαν επίσης αρνητικές επιπτώσεις και στη δική του επιχείρησή. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τον τόνο της σύγκρουσης ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».kiara_feraniΟι ιστορίες που δημοσίευσε ο Fedez τις τελευταίες ώρες στο Instagram δείχνουν ένα σπίτι διαφορετικό από το πολυτελές διαμέρισμα CityLife στο Μιλάνο, όπου η Chiara και ο Federico μετακόμισαν τον περασμένο Νοέμβριο.

ferani2Τις τελευταίες ώρες, η Chiara Ferragni δημοσίευσε δύο ιστορίες που ρίχνουν λάδι στη φωτιά ή δίνουν δύναμη στον εαυτό της μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή.

«Στη ζωή, η νίκη και η ήττα θα συμβούν και τα δύο. Αυτό που δεν είναι ποτέ αποδεκτό είναι να σταματήσεις».

Και «Η δύναμη δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σου».

ferani22

Οι προηγούμενες ενδείξεις

Τον τελευταίο καιρό, πολλές άλλες επίσης ενδείξεις είχαν τροφοδοτήσει τις φήμες για μια κρίση μεταξύ της Chiara Ferragni και του Fedez. Πρώτα από όλα, η απουσία κοινών φωτογραφιών στα προφίλ τους στο Instagram, μια αξιοσημείωτη αλλαγή για ένα ζευγάρι που πάντα μοιράζεται απλόχερα τις ευτυχισμένες στιγμές της καθημερινότητάς του.

Επιπλέον, οι ιστορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τους δύο σε διαφορετικά περιβάλλοντα, υποδηλώνοντας μια απόσταση όχι μόνο συναισθηματική αλλά και σωματική.

Ένα άλλο ανησυχητικό σημάδι ήταν η απουσία γαμήλιων δαχτυλιδιών σε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες, μια λεπτομέρεια που δεν έχει ξεφύγει από τα μάτια του πιο προσεκτικού follower.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

Η ιστορία αγάπης, ο γάμος & τα δύο παιδιά

Η Ferragni και ο Fedez ήταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια: το ζευγάρι είπε “I do” την 1η Σεπτεμβρίου 2018 στο Noto της Σικελίας, μπροστά στους φίλους τους και τις αντίστοιχες οικογένειές τους. Οι δυο τους είχαν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, τον Leone που γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του ίδιου έτους. Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον γάμο, στις 23 Μαρτίου 2021, γεννήθηκε η κόρη τους Vittoria Lucia Ferragni. 

Αυτό που πυροδότησε τη σπίθα μεταξύ των δύο ήταν το τραγούδι (του Fedez και του J-Ax), το επιτυχημένο τραγούδι του καλοκαιριού του 2016, Wish for but not place: σε έναν στίχο ο ράπερ τραγουδά «Ο σκύλος της Chiara Ferragni έχει παπιγιόν Vuitton». Έτσι οι δυο τους άρχισαν να γνωρίζονται και μετά να βγαίνουν ραντεβού. Οι πρώτες δημόσιες φωτογραφίες του ζευγαριού είναι από τον Σεπτέμβριο του 2016: μια αποκλειστική από το εβδομαδιαίο περιοδικό Chi που έδειχνε τους δυο τους σε δείπνο στο εστιατόριο του Palazzo Parigi Hotel & Grand Spa στο Μιλάνο, όπου έμενε η influencer.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία στα social media έφτασε ένα μήνα αργότερα: μια φωτογραφία τους μαζί φορώντας το ίδιο φούτερ από την επωνυμία Famt που γράφει: «Δεν είμαι ράπερ». Τα υπόλοιπα τα είδαμε προσεκτικά τεκμηριωμένα και στα δύο κοινωνικά δίκτυά τους: τα εξ αποστάσεως ραντεβού, μεταξύ Ιταλίας και Ηνωμένων Πολιτειών (όπου έζησαν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου), την εμπέδωση της ιστορίας μέχρι την πρόταση γάμου, στις 7 Μαΐου 2017 (η ημέρα των τριακοστών γενεθλίων της Κιάρα) κατά τη διάρκεια συναυλίας του Fedez στη Verona Arena.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

Με ένα τραγούδι αφιερωμένο σε εκείνη ζήτησε το χέρι της μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. «Δεν χρειαζόμαστε δαχτυλίδια για να μας κρατήσουν ενωμένους, αλλά για να σε ρωτήσω τι θα σε ρωτήσω, ίσως ναι», είχε πει, βάζοντας το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της.

Το ζευγάρι μοιράστηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της σειράς Amazon Prime «The Ferragnez» τη γέννηση και την ανάπτυξη των δύο παιδιών τους (που έχουν διπλό επώνυμο), την πανδημία του Covid που πέρασαν στο Μιλάνο, στο πρώτο τους σπίτι μαζί με Citylife, η απονομή του Ambrogino d’Oro , τον όγκο του Fedez, την εμπειρία της Ferragni στο Sanremo ως συμπαρουσιαστής.

Είχε ήδη γίνει λόγος για κρίση πριν από ένα χρόνο, ακριβώς στο τέλος της εμπειρίας του Sanremo: το τελευταίο βράδυ του Φεστιβάλ είχε φιλήσει τον Rosa Chemical στη σκηνή του Ariston, προκαλώντας την απογοήτευση της Ferragni για την αδυναμία του συζύγου της να μείνει στο πλευρό της χωρίς να τεθεί στο επίκεντρο της σκηνής. Μετά από μήνες αδιακρισίας (οι δυο τους είχαν δείξει πολύ πιο απομακρυσμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο που έκαναν τους followers να σκεφτούν έναν χωρισμό), ήταν οι ίδιοι οι Ferragnez που το είπαν στην αφιερωμένη τηλεοπτική σειρά Amazon Prime.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

Φαινόταν η ηρεμία να είχε επιστρέψει, τότε με την έκρηξη της pandoro οι δυο τους θα απομακρυνθούν ξανά, αυτή τη φορά οριστικά. Ο Fedez προσπάθησε αμέσως να υπερασπιστεί την Ferragni, στη συνέχεια οι εμφανίσεις του ζευγαριού στα social media έγιναν πιο σπάνιες μέχρι που εξαφανίστηκαν.

Μια από τις τελευταίες χρονολογείται από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: οι δυο τους είχαν βγει για δείπνο, σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο στο εστιατόριο του Carlo Cracco στο Μιλάνο.

Chiara Ferragni: Βρίσκεται στη Μύκονο για το bachelorette party της αδερφής της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάθε μέρα και πιο αποκαλυπτική η Bianca Censori: Φόρεσε καλσόν αντί για παντελόνι

HerNews ka

Robert Pattinson: Εξομολογείται ότι βίωσε πραγματικό οργασμό ενώ έπαιζε τον Salvador Dalí στο «Little Ashes»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: «Τρώει πόρτα» από τη στέψη του Καρόλου λόγω του βιβλίου

HerNews ka