HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: Το «μήλο της Έριδος» που… μπήκε ανάμεσα στις άλλοτε αγαπημένες φίλες

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/2 δημοσιεύτηκαν βίντεο και φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα σε τρυφερά ενσταντανέ με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη σε γνωστό club στο Γκάζι.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από έναν λογαριασμό στο Twitter με αποτέλεσμα να γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης.

Λίγο μετά τη διαρροή των φωτογραφιών η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα από το Instagram!

Η δημόσια στήριξη και η φιλιά των δυο γυναικών 

Τον Ιούνιο του 2022 η Κατερίνα Καινούργιου είχε στηρίξει δημόσια την Δανάη Μπάρκα μετά τα σχόλια που έκανε κατά της η Αφροδίτη Λατινοπούλου με ένα Instagram Story.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η no1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραφε η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα από την παραλία την οποία είχε αναδημοσιεύσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναρτώντας το βίντεο με την απάντηση που είχε δώσει τότε η παρουσιάστρια του Mega είχε γράψει: «Είναι δυνατόν να απολογείσαι για τα σχόλια μιας… θλιβερής προσωπικότητας; Είσαι θεά φίλη μου… και στο σώμα και στην ψυχή! Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για πολλά να ξέρεις».

Οι πρώτες εμφανίσεις της παρουσιάστριας του Mega με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη  – «Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο»

Ήταν μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ξεκίνησαν οι φήμες ότι η Δανάη Μπάρκα είναι αρκετά κοντά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει το θέμα στην εκπομπή της.

«Επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, δε μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν αυτά τα πράγματα, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και στη Δανάη. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιούνται, δε μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Οι πρώτες δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα

Το πρωί της Δευτέρας 26/2 η παρουσιάστρια του Mega θέλησε να απαντήσει μέσω της εκπομπής της στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά τη διαρροή των φωτογραφιών που ανταλλάσσει φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Κλείνοντας πρόσθεσε : «Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Της έκαναν το πιο σουρεαλιστικό δώρο για τα Χριστούγεννα

HerNews ka

Βάσω Λασκαράκη: “Είναι χειρότερο κι από θάνατο γιατί μια ζωή θα ψάχνει να βρει το παιδί”

HerNewskl

Σούλη Σαμπάχ: Η ανακοίνωση της οικογένειας της ηθοποιού για το θάνατο και την εξόδιο ακολουθία

Her News