HerNews.gr
Διεθνή

Romeo Beckham: Χώρισε με την κοπέλα του λίγο αφότου έφυγε από το πατρικό του για να μείνει μαζί της

Ο Romeo Beckham και η Mia Regan αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του την Κυριακή 25/2 σε ξεχωριστές δηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Η Mooch κι εγώ χωρίσαμε μετά από 5 χρόνια αγάπης», έγραψε ο Beckham, 21 ετών, δίπλα σε μια selfie στα Instagram Story του με τη Regan, επίσης 21 ετών, στην οποία και οι δύο βγάζουν παιχνιδιάρικα τη γλώσσα τους. 

«Έχουμε ακόμα πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και εξακολουθούμε να διατηρούμε μια δυνατή φιλία και πάντα θα το κάνουμε», πρόσθεσε. Romeo Beckham και Mia ReganΗ Mia Regan μοιράστηκε επίσης μια selfie με τον Beckham, γράφοντας στο δικό της Story, «Έχουμε μεγαλώσει μαζί από τα 16 μας!! Η αγάπη παίρνει διαφορετικές μορφές και μονοπάτια καθώς ωριμάζεις».

Το μοντέλο τόνισε ότι αυτή και ο ποδοσφαιριστής δεν έχουν πλέον «ρομαντική σχέση», αλλά έχουν γίνει φίλοι. 

«Αλλά μοιραζόμαστε πολλή και πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον… μετά από 5 χρόνια γίναμε φίλοι».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROMEO (@romeobeckham)

Το δίδυμο ξεκίνησε να βγαίνει το 2019, αλλά περίμεναν να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί σε ένα κόκκινο χαλί τον Νοέμβριο του 2021. 

Η Mia είχε δηλώσει προηγουμένως στη Vogue ότι η μητέρα του τότε συντρόφου της, Victoria Beckham, τη βοήθησε να ηρεμήσει τα νεύρα της πριν από τη μεγάλη στιγμή. 

«Ακόμα και να μιλάω μόνο για το τι φοράω μαζί της, για τα νύχια και το μακιγιάζ που θα κάνω, είναι ωραίο να έχω αυτή τη γυναίκα», είπε στο outlet. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROMEO (@romeobeckham)

Η Victoria και η Regan ανέπτυξαν στενό δεσμό σε όλη τη διάρκεια της σχέσης της τελευταίου με τον Romeo. 

Το 2022, η πρώην ποπ σταρ λάνσαρε ακόμη και μια capsule συλλογή από την ομώνυμη δισκογραφική της, σχεδιασμένη σε συνεργασία με τη Regan.

«Η Mia είχε πάντα μια μοναδική προσέγγιση στη μόδα και το στυλ. Μου αρέσει που είναι διασκεδαστική και δεν φοβάται να δοκιμάζει νέα πράγματα όσον αφορά το προσωπικό της στυλ, το οποίο αντικατοπτρίζεται στην κάψουλα», είπε η Victoria στη Vogue το 2022. 

«Αυτή η κάψουλα είναι εντελώς Mia. Και μου αρέσει αυτό».

Το χέρι του Ρομέο ΜπέκαμΣτα 21α γενέθλιά της τον Νοέμβριο, o Romeo Beckham έκανε τατουάζ το παρατσούκλι της «Mooch» στο εσωτερικό του δεξιού του αγκώνα. 

Οι δυο τους φέρεται να χώρισαν μία φορά τον Ιούλιο του 2022 λόγω απόστασης. Πέντε μήνες αργότερα, ωστόσο, ο Romeo μοιράστηκε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την Regan, ενημερώνοντας φαινομενικά τους ακόλουθούς τους ότι είναι ξανά μαζί.

Romeo Beckham: Μετακόμισε σε πολυτελή «ερωτική φωλιά» με την κοπέλα του – (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Αποκαλύφθηκε το όνομα του παιδιού που περιμένουν

HerNews ka

Τομ Χανκς: Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Her News

Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ – Δυσοίωνες οι προβλέψεις των επιστημόνων για το μέλλον

Her News b