HerNews.gr
Beauty

Pearl skin: H τάση που πρωταγωνιστεί στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

pearl skin

Η τάση της αλαβάστρινης επιδερμίδας, γνωστή ως “pearl skin”, αποτελεί το κυρίαρχο make-up trend του 2024, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο διαδίκτυο και στον κόσμο της μόδας. Αυτή η λαμπερή, φωτεινή και υπερ-ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι αγαπημένη από πολλούς και πρωταγωνίστησε ακόμα και στην πασαρέλα της “Max Mara” στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Τα βήματα για να πετύχεις αυτή την επιδερμίδα είναι απλά. Το κλειδί είναι η καλή ενυδάτωση και η εφαρμογή ενός ενυδατικού έλαιου πριν από το μακιγιάζ. Αφού απορροφηθεί καλά, ακολουθεί η χρήση ενός primer με glowy εφέ για να δημιουργηθεί μια λαμπερή βάση.

Pearl skin: H τάση που πρωταγωνιστεί στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Το foundation πρέπει να είναι ελαφρύ, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα κονσίλερ με λαμπερό φινίρισμα. Ένα καλό προϊόν είναι το foundation σε μορφή στικ, το οποίο δίνει φυσική κάλυψη και λάμψη στο δέρμα. Η ιριδίζουσα πούδρα τοποθετείται σε στρατηγικά σημεία του προσώπου, όπως τα κόκκαλα πάνω από το φρύδι, το μέτωπο και το σαγόνι, για να δημιουργήσει ένα φυσικό φωτεινό αποτέλεσμα.

Η πούδρα πρέπει να είναι ημιδιαφανής και να εφαρμόζεται απαλά σε μικρή ποσότητα για να διατηρηθεί η φυσική λάμψη του δέρματος. Τέλος, το highlighter τοποθετείται στα ζυγωματικά και στα κόκκαλα του ματιού για να αναδειχθεί το φως στο πρόσωπο. Με αυτά τα βήματα, μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ακολουθήσεις αυτό το λαμπερό τάσης του “pearl skin”.

Για να πετύχεις μια εκτυφλωτική λάμψη στο μακιγιάζ σου, παίζεις μεταξύ περλέ και creamy υφών για ένα φινίρισμα με πολλές γυαλάδες. Το highlighter σε compact ή υγρή μορφή είναι το κλειδί για να υιοθετήσεις αυτό το trend!

Στο αυτό το μακιγιάζ, η έμφαση δίνεται στη λαμπερή επιδερμίδα. Το διάφανο gloss σε μορφή jelly κλειδώνει το αποτέλεσμα, ενώ αρκεί λίγη μάσκαρα και γήινη σκιά για να ολοκληρωθεί το look.

Ρετινόλη vs ρετινάλη: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες διαφορές τους!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λιπαρή επιδερμίδα: 4 tips να εφαρμόσεις τέλεια το ρουζ σου

HerNewskl

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σου δίνει την τέλεια ιδέα μανικιούρ για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka

Diamond Skin: Η τάση που μας υπόσχεται λαμπερό δέρμα

HerNewskl