HerNews.gr
Beauty

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σου δίνει την τέλεια ιδέα μανικιούρ για τον Άγιο Βαλεντίνο

Σκέφτεσαι ακόμη τι μανικιούρ θα κάνεις για τον Άγιο Βαλεντίνο;

Oι ιδέες για το μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχουν εξελιχθεί πέρα ​​από τα όμορφα σχέδια των νυχιών της καρδιάς. Ενώ το κόκκινο, το baby pink και το λευκό παραμένουν βασικές αποχρώσεις σε αυτές τις δημιουργίες DIY, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να ενσωματώσετε χρώματα νυχιών όπως μαύρο, ασημί, χρυσό, πράσινο και άλλα στην παλέτα νυχιών σας.

Το μανικιούρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δυο λόγους να γιορτάζει και φέτος! Πρώτα για τον έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά και για τον δεύτερο μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της, τον γιό της Βλάσση.

Έτσι, μπαίνοντας από νωρίς στο κλίμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε να κάνει το πιο κολακευτικό και μίνιμαλ μανικιούρ που ταιριάζει σε όλα τα γούστα.

Με απλή γαλακτερή βάση και ζωγραφισμένες μικρές κόκκινες καρδούλες διάσπαρτες στα νύχια της, η παρουσιάστρια τελειοποίησε το μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι γνωστή ως μια μέρα γεμάτη σοκολάτα, κάρτες και καρδιές, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ένας λόγος για να γιορτάσουμε κάθε είδους αγάπη.

Βγάλτε μια σελίδα από το εγχειρίδιο αυτο-φροντίδας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα μανικιούρ εμπνευσμένο από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Είτε είστε λάτρης των μινιμαλιστικών αριστουργημάτων, των διασκεδαστικών σχεδίων, των έντονων χρωμάτων είτε προτιμάτε να το διατηρήσετε κλασικό, οι επιλογές είναι ατελείωτες και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις μας έδωσε τη δική της.

Το σχέδιο που επέλεξε να κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα νύχια της μάλιστα, είναι ιδανικό για όλα τα μήκη και τα σχήματα στα νύχια

Περήφανη μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη ζωγραφιά του γιού της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Victoria Beckham: Η ρουτίνα περιποίησης της μπορεί να σας δώσει τη λαμπερή επιδερμίδα των ονείρων σας

HerNews ka

Πεντικιούρ: 5 τάσεις που κυριαρχούν το φετινό καλοκαίρι

HerNewskl

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πιο girly ανοιξιάτικο χτένισμα της σεζόν!

HerNewskl