HerNews.gr
Beauty

Diamond Skin: Η τάση που μας υπόσχεται λαμπερό δέρμα

Skinimalism

Tο μακιγιάζ και η περιποίηση της επιδερμίδας πάντα αντανακλούν τις τάσεις και τα πιο hot trends στον χώρο της ομορφιάς.

Και αν υπάρχει ένα look που κλέβει τις εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι το “Diamond Skin” trend, ένα φινετσάτο φινίρισμα που αναδεικνύει τη λάμψη και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Αυτό το trend αποτελεί ένα άκρως πολυτελές look, προσδίδοντας μια φωτεινή όψη που αντανακλά το φως με κάθε κίνηση, όπως το λάμψεις των διαμαντιών. Το κλειδί για να επιτευχθεί αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα βρίσκεται στην επιλογή των σωστών προϊόντων και στη σωστή τεχνική.

Diamond Skin: Η τάση που μας υπόσχεται λαμπερό δέρμα

Για να υιοθετήσεις αυτό το εφέ, ξεκινάς με μια βάση μακιγιάζ που ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας. Επιλέγεις ένα primer που δίνει φωτεινότητα και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη του δέρματος.

Στη συνέχεια, επιλέγεις foundation ή BB κρέμα με λεπτή υφή και αντανακλαστικά σωματίδια που δημιουργούν μια φυσική λάμψη χωρίς να φαίνεται βαριά στο δέρμα.

Τονίζεις την λάμψη με χρήση highlighter σε σημεία που αντανακλούν το φως, όπως τα ζυγωματικά, την κορυφή του λαιμού και τη μύτη.

Επιλέγεις επίσης ένα setting spray με φυσική λάμψη που θα διατηρήσει το μακιγιάζ σου αψεγάδιαστο για ώρες.

Αλλά η λάμψη δεν είναι μόνο για το μακιγιάζ. Η φροντίδα της επιδερμίδας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σε αυτό το trend. Η υγιής, ενυδατωμένη επιδερμίδα φωτίζει από μόνη της.

Επιλέγεις λοιπόν προϊόντα περιποίησης που ενισχύουν τη φυσική λάμψη, όπως σέρουμ και ενυδατικές κρέμες με φυσικά εκχυλίσματα και βιταμίνες.

Λιπαρή επιδερμίδα

Το “Diamond Skin” trend αντικατοπτρίζει την αναζήτηση μιας φυσικής, λαμπερής επιδερμίδας, αποδεικνύοντας πως η λάμψη είναι πάντα στη μόδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κλέλια Ανδριολάτου: Yιοθέτησε το παριζιάνικο μακιγιάζ και της ταιριάζει όσο τίποτα άλλο

HerNewskl

Makeup Trends: 10 τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2023

HerNewskl

Πως θα προστατεύσετε το νέο σας τατουάζ από το νερό & τον ήλιο

HerNews ka