HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: Ο Benny Blanco έκανε πεντικιούρ “έκπληξη” προς τιμήν της

Η Selena Gomez αποτελεί έμπνευση για τον σύντροφό της, Benny Blanco , όχι μόνο στη μουσική πλευρά όπου οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μουσική μαζί, αλλά ακόμη και στην προσωπική διασκευή του Benjamin Joseph Levin, το πραγματικό όνομα του μουσικού παραγωγού.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο Benny μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα πρωτότυπο σχέδιο για το πεντικιούρ του, που δημιούργησε ο τεχνικός νυχιών @nailedbytav. Στις φωτογραφίες, ο 35χρονος μουσικός παραγωγός μοιράστηκε σχέδια για τα νύχια των ποδιών του εμπνευσμένα από τα τουρσιά, το αγαπημένο σνακ της Selena.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nailedbytav

Ωστόσο, το σχέδιο είναι τόσο λεπτομερές που περιλαμβάνει ακόμη και την αγαπημένη μάρκα πίκλας της τραγουδίστριας και στα δύο νύχια στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, ενώ τα υπόλοιπα νύχια περιλαμβάνουν περίπλοκα έργα τέχνης που μοιάζουν με πίκλες.

Ωστόσο, το σχέδιο προκάλεσε αίσθηση στο Instagram, καθώς αρκετοί από τους followers του ζευγαριού αναγνώρισαν την τόλμη του Benny να ευχαριστήσει την κοπέλα του.

«Αυτός ο τύπος είναι αφοσιωμένος», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος απάντησε, «Αυτό σημαίνει couple goals».

Η ρομαντική γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ανάμεσα στον Benny Blanco και τη Selena Gomez

Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη χειρονομία αγάπης μεταξύ του ζευγαριού, που βγαίνει μόλις λίγους μήνες, ούτε που έδειχνε την αγάπη της Selena Gomez για τα τουρσιά. Πριν λίγες μέρες, ο Benny μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο TikTok πώς η κοπέλα του του ετοίμασε ένα σνακ με το τουρσί για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προφανώς από το brand Best Maid Pickles και ότι η ίδια η παραγωγός τον έστειλε από το Τέξας στην Καλιφόρνια. 

Ο Benny έδειξε μάλιστα πώς η Selena τηγανίζει πίκλες και μάλιστα προσθέτει σε αυτές Sprite.

@itsbennyblanco

fry pickles and get laid

♬ Little Things – Adrian Berenguer

Ενώ βρισκόταν στη μέση της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, ο Benny μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της τραγουδίστριας να χαμογελά στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου με ένα γούνινο παλτό και ένα λευκό μαντήλι γύρω από το κεφάλι της και έγραψε “Βαλεντίνα μου”.

Εν τω μεταξύ, η Selena ανταπέδωσε ένα Story στο Instagram για να τιμήσει την πρώτη τους ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί. Στη σειρά εικόνων, η Selena εμφανίζεται αγκαλιά με τον Blanco ενώ βγάζει τη γλώσσα της και κάνει το σήμα της ειρήνης. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Αποκαλύπτει γιατί «φοβάται να κάνει παιδιά»

HerNews ka

Meghan Fox: Η εξομολόγηση που έκανε για την αποβολή που είχε

HerNewskl

Adele: «Έκανα ψυχοθεραπεία 5 φορές τη μέρα μετά το διαζύγιο»

HerNewskl