HerNews.gr
Διεθνή

Meghan Fox: Η εξομολόγηση που έκανε για την αποβολή που είχε

Η Meghan Fox μοιράστηκε μια πολύ προσωπική ιστορία στο νέο της βιβλίο με ποιήματα με τίτλο «Pretty Boys Are Poisonous». Σε αυτά τα ποιήματα, περιγράφει την αποβολή που βίωσε με τον αρραβωνιαστικό της, τον Machine Gun Kelly (Colson Baker).

«Δεν έχω ξαναπεράσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Έχω τρία παιδιά, οπότε ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας. Μας έστειλε σε ένα πολύ άγριο ταξίδι μαζί και χωριστά… προσπαθώντας να το διαχειριστούμε και να καταλάβουμε γιατί συνέβεη αυτό ή τι σημαίνει», είπε.

Meghan Fox: Η εξομολόγηση που έκανε για την αποβολή που είχε

Στο βιβλίο, η ηθοποιός γράφει για έναν υπέρηχο ενός κοριτσιού στις 10 εβδομάδες και μοιράζεται τις σκέψεις της: «ίσως αν δεν είχες… ίσως αν είχα…». Σε άλλο σημείο, γράφει: «Θέλω να κρατήσω το χέρι σου / να ακούσω το γέλιο σου» και λίγο πιο μετά: «αλλά τώρα / πρέπει να πω / αντίο». Ένας άλλος στίχος αναφέρεται στο ότι φαντάζεται να κρατάει το μωρό «καθώς σε ξεριζώνουν από τα σωθικά μου».

Megan Fox

Στον πρόλογο της συλλογής, αναφέρει τον εαυτό της ως μια “απελπιστικά ρομαντική ανοιχτή πληγή ανθρώπου.” Η έμπνευσή της προέρχεται από μια εμπειρία που είχε στο παρελθόν, όπου ένας “εγωκεντρικός ηλίθιος,” όπως τον αναφέρει, την επηρέασε βαθιά, αν και δεν δίνει λεπτομέρειες για την ταυτότητα αυτού του ατόμου. Επίσης, επισημαίνει την πίστη της στη σχέση της με τον Machine Gun Kelly, περιγράφοντάς την ως μια “δίδυμη φλόγα,” δηλαδή δύο μισά της ίδιας ψυχής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Νεότερα Άρθρα

Μετάλλαξη Όμικρον: Η Apple έκλεισε όλα τα καταστήματά της στη Νέα Υόρκη

Her News

Kardashians-Jenners: Το φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι τους

HerNews ka

Elon Musk: Τρολάρει τη NASA ανεβάζοντας φωτογραφία από πάγκο κουζίνας

Her News